Медикам та жінці, які врятували новонародженого, вручили відзнаки міської ради та подарунки

IMG 5212

Для привітань секретар Лозівської міської ради Юрій Кушнір та заступник міського голови Ашот Керопов виїхали до Лозівського відділення комунального некомерційного підприємства Харківської обласної ради «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» й Панютинського старостинського округу.

Від імені голови тергромади Сергія Зеленського секретар міської ради Юрій Кушнір подякував за проявлений героїзм, професійність і оперативність у порятунку новонародженої дитини Сергію Скотарю, фельдшеру Лозівського відділення комунального некомерційного підприємства Харківської обласної ради «Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф». Заступник міського голови Ашот Керопов відзначив – це справжній чоловічий вчинок, який заслуговує на повагу.

Сергій Скотар фельдшером працює майже шість років, розповідає кожен окремий випадок складний по своєму: «Я зробив те, що мав зробити. На екстрений виклик наша бригада відреагувала оперативно, ми усі працювали злагоджено, діяли швидко й врятували дитину. Тому це наша спільна заслуга.»

Керівники міста подяки міської ради також передали Євгену Шкребцю,  м/с бригади екстреної медичної допомоги та Рамілу Керімову, водію бригади.

-Ваша людяність, чуйність і небайдужість дали друге життя малюку, – сказав секретар міської ради звертаючись до Валентини Фролової, мешканки Панютиного. Того дня, саме вона знайшла дитину та викликала екстрену службу для порятунку дитини. Жінка переймається подальшою долею хлопчика. Керівників міста просила посприяти, щоб малюка передали у гарну родину.

Заступник Лозівського міського голови Ашот Керопов запевнив, у лікарні дитина забезпечена усім необхідним – одягом і харчуванням. А головне оточена піклуванням, як з боку медиків так і служби у справах дітей міської ради. Стан її здоров’я задовільний.

Джерело: Лозівська міська рада