Розробили проєкт капремонту мосту на дорозі “Надеждівка-Новоселівка”

58 mainЛозівська громада в черговий раз звернулася до ДП «Дороги Харківщини» щодо сполучення з Бунаківським старостинським округом. Шлях проходить автодорогами «Надеждівка-Новоселівка». «Під’їзд до с. Бунакове» та через мости, що знаходяться в аварійному стані.

«Суб’єкти господарювання, що здійснюють діяльність з шкільних та маршрутних пасажирських перевезень, постійно скаржаться та відмовляються їздити в цих напрямках. Виконавчий комітет Лозівської міської ради просить Вас винайти можливість та вжити необхідних заходів щодо їхнього ремонту», – йдеться у зверненні заступника міського голови Олексія Корпана до керівництва державного підприємства.

ДП «Дороги Харківщини» повідомили, цьогоріч забезпечуватимуть безаварійний проїзд автомобільними дорогами «Надеждівка-Новоселівка» та «Під’їзд до с. Бунакове» за рахунок коштів експлуатаційного утримання. Мости спільно із «Лозівським райавтодором» оглянуть та заактують, після цього прийматиметься рішення щодо подальших робіт.  Для капітального ремонту  мосту через річку Берека вже розробили проєктно-кошторисну документацію, чекають на надходження додаткових коштів.

Вирішується також питання капітального ремонту дороги Р-79, що у Лозівській територіальній громаді проходить через села Артільне, Різдвянка, Садове, Благодатне, Тихопілля.

 

–>

Джерело: Лозівська міська рада