Міський голова проінспектував хід ремонту тротуару по вулиці Живописній у Катеринівці

IMG 9524

Капітальний ремонт тротуарної доріжки протяжністю понад 1 кілометр, уздовж дороги Р-79 «Мерефа-Лозова-Павлоград» у селі Катеринівка, виконується за обласні кошти. Виділення фінансування на цей об’єкт  ініціювало керівництво громади, ремонт обійшовся у 2,5 мільйона гривень. Облаштувати тротуар на цій ділянці у селі Катеринівка було вкрай необхідним для безпечного пересування пішоходів селом.

Сьогодні, 22 червня, голова громади Сергій Зеленський  виїхав у Катеринівській старостинський округ перевірити, як підрядна організація «Євробуд-Плюс» виконує роботи. 

Наразі капітальний ремонт тротуару на завершальній стадії. Підрядник встановив поребрик, провів улаштування основи хідника та асфальтобетонного покриття. Міський голова зробив ряд зауважень з приводу облаштування прилеглої до тротуару території, у найближчий час  підрядною організацією вони будуть усунені. Особливу увагу Сергій Зеленський приділив упорядкуванню майданчика для громадського транспорту на Центральній зупинці у Катеринівці, що у напрямку Панютиного. Заасфальтують майданчик за кошти громади.  Під час поїздки жителі Катеринівки просили міського голову встановити ще одну зупинку у напрямку Панютиного – навпроти дитячого табору «Зміна». Очільник погодився з селянами, зупинка у цьому місці дійсно потрібна, за його дорученням можливість її облаштування вивчать фахівці. Під час інспектування капремонту тротуару у Катеринівці обговорили ремонт пішохідного містка через р. Лозова, який пролягає по вулиці Живописній.  Наразі з міського бюджету виділені кошти на розроблення проєктної документації на капітальний ремонт мостової споруди. Громада відшукуватиме джерела фінансування для реалізації проєкту.    

–>

Джерело: Лозівська міська рада