Сергій Зеленський привітав з Днем знань учнів Краснопавлівського ліцею

IMG 7121

Сьогодні, 1 вересня, голова Лозівської міської територіальної громади Сергій Зеленський завітав до Краснопавлівського ліцею привітати з Днем знань учнів, батьків та педагогічний колектив. Всього у Краснопавлівському ліцеї навчається 596 учнів, з них 32 – випускники. Уперше поріг навчального закладу переступив 51 першокласник.

– Я щиро вітаю всіх з початком нового навчального року.  Це радісна подія для усіх учасників навчального процесу. Я сподіваюся, що цього року він приноситиме тільки радісні й позитивні моменти, – сказав міський голова Сергій Зеленський під час святкової лінійки. – На першокласників очікує довгий, але надзвичайно цікавий та дивовижний шлях нових знайомств та відкриттів. Важливий цей день і для майбутніх випускників, яким цього року доведеться обирати свій професійний напрямок в житті. Найбільша відповідальність за підростаюче покоління лягає на педагогів та батьків. Я бажаю вам мудрості і терпіння у вихованні майбутнього покоління нашої громади та усієї держави.

Міський голова подякував батькам, вчителям та спонсорам, які долучилися до підготовки навчальних закладів й створили для діток комфортні умови. Запевнив, що він та його команда й у подальшому прикладатимуть максимум зусиль для підтримки освітньої галузі Лозівської тергромади.

Цього року в усіх навчальних закладах Лозівської тергромади участь у традиційних лінійках взяли першокласники та одиннадцятикласники. У кожному закладі вітали школярів з початком нового навчального року заступники Лозівського міського голови, депутати, старости, начальники відділів та управлінь міської ради. 

Загалом цього року за парти ліцеїв та гімназій Лозівської тергромади сіли 8675 школярів, з них понад 800 першокласників.

–>

Джерело: Лозівська міська рада