Коли розпочнуть ремонт шляхопроводу по Моторного

photo 2021 12 16 14 47 46 2

До кінця 2021 року мають завершити пакет документів для капітального ремонту шляхопроводу та дороги по вулиці Моторного, у 2022-му – розпочати роботи. Заступник Лозівського міського голови Денис Петренко та начальник Управління ЖКГ Олександр Залізінський обговорили це із заступником директора ДП «Дороги Харківщини» Сергієм Литвинцем на нараді 16 грудня.

Протягом цього року відбулися закупівлі на визначення виконавців робіт. Капітальний ремонт шляхопроводу коштуватиме майже 40 мільйонів гривень, дороги – понад 80 мільйонів гривень.

На шляхопроводі довжиною 54 метри поновлять дорожнє покриття, з обох сторін розширять та відремонтують пішохідні доріжки, встановлять новий бордюрний камінь, облаштують сучасне освітлення, замінять опори та встановлять бар’єрне огородження. Щодо ремонту під’їзних шляхів, капітально відремонтують прилеглі до шляхопроводу автодорогу та тротуари – у бік колишнього Торгівельного центру та до перехрестя з вулицею Кооперативна. Реконструюють також 2 світлофорні об’єкти, їх замінять на сучасні та проведуть роботи з безпеки дорожнього руху.

Спеціалісти, які зараз працюють з проєктами, намагаються спланувати роботу так, щоб автомобілісти якомога менше відчували незручності, пов’язані з ремонтом.

Під час зустрічі посадовці обговорили також завершення робіт по вулиці Молодіжній, що зв’язує Лозову з Домахому, та Живописній у Катеринівці.

–>

Джерело: Лозівська міська рада