Прості та смачні рецепти на кожен день: швидко і детально

Що приготувати швидко і смачно покрокові рецепти

Підійшла пора обіду, а ви ще не знаєте, що проголодний дімні? Не хвилюйтесь, ми допоможемо вам. Зустрічайте наші швидкі і смачні рецепти, які допоможуть вам приготувати ситні та неймовірно смачні страви всього за кілька рухів! Поділіться ними зі своїми родинами і друзями, і вони обов’язково стануть вашим улюбленим смаком.

Першим рецептом, який ми пропонуємо вам спробувати, є рецепт пухкого та ароматного бананового коржа. Для його приготування потрібні невеликі банани, цукрова пудра, борошно, сода, кефір, сіль, цукор і олія для смаження. Спочатку злегка розчинимо соду у кефірі, а потім добавимо цукор, цукрову пудру, борошно та сіль. Добре перемішуємо всі інгредієнти і вливаємо тісто на сковороду, злегка змащену олією. Смажимо коржі до золотистого кольору з обох боків. Посипаємо готові коржі цукровою пудрою і викладаємо на стіл. Зблизно за 20 хвилин у вас готові смачні та ароматні бананові коржі.

Другий рецепт – це сирні оладки з лимонним сиропом. Для їх приготування потрібні сир, яйця, борошно, цукор, сіль, сода, лимон та цукровий сироп. У мисці розбиваємо яйця, додаємо сир та борошно. Далі перетираємо тісто протягом декількох хвилин, додаємо сіль і соду. Вливаємо через сито його на сковороду з розігрітим борошном і смажимо до золотистого кольору з обох боків. Готові оладки прикрашаємо лимоновим сиропом. Цей смак займе особливе місце на вашому столі.

Третій рецепт пропонуємо вам сховати зайві калорії, але залишити хрусткість та аромат. Бережіть своє здоров’я і спробуйте приготувати швидкі й смачні хлібці з попередньо просіяного борошна. Для цього потрібні яйця, цукор, розтоплене масло, молоко, ваніль, сіль, борошно та сода. Збиваємо яйця з цукром до пісної структури. Додаємо розтоплене масло, молоко, ваніль та сіль. Потім поступово додаємо просіяне борошно з содою та перемішуємо до однорідної консистенції. Заготовку виливаємо на сковороду з обох боків приблизно по 2 хвилини на середній температурі. Готові хлібці підносять до столу і вони готові для споживання.

Хрусткі сирні пончики

Хрусткі сирні пончики

Щоб приготувати ці смачні пончики, спочатку потрібно замісити тісто. У глибоку миску вливаємо кефір і додаємо цукру, соду та сіль. Злегка перемішуємо.

Поступово додаємо просіяне борошно і перемішуємо до однорідності. Тісто повинно бути м’яким і не липнути до руки. Якщо потрібно, можна додати трохи борошна.

Після того, як тісто готове, розкочуємо його на дошці, попередньо прикритій борошном. З розкочаного тіста вирізаємо невеликі коржі за допомогою келиха або форми для пончиків.

Отримані коржі олією і обсипаємо цукровою пудрою.

Далі нагріваємо олію на медленному вогні, розопсуємо її за допомогою лимона і борошном, щоб зберегти її світлий колір.

Смажимо пончики по одному з обох боків до золотистого кольору.

Готові пончики виймаємо з олії і дайте їм декілька хвилин охолонути на паперовому рушнику.

Після приготування сирні пончики можна полити цукровим сиропом або просто посипати цукровою пудрою. Подаємо на столі і насолоджуємося їх хрусткістю і смаком улюблених ласощів.

Приготування

Швидке і смачне приготування страв – це завжди актуальна тема для будь-якої господині. Щоб швидко приготувати смачну їжу, ми пропонуємо вам кілька покрокових рецептів, які здивують вас своєю простотою та смаком.

1. Сирні коржі: на початку потрібно перемішати улюблені сири з цукром у мисці. Додайте яйця та ваніль, потім готуйте тісто: перетирайте сир через сито та посипайте борошном. Додайте сіль та соду, злегка перемішайте. Далі вливаємо кефіру і пісок, посипаємо борошном, змішуємо, додаємо олію та знову перемішуємо. Формуємо невеликі коржі і смажимо на розігрітій сковороді до золотистого кольору.

2. Цукрові хрусткі боки: приготувати їх дуже просто. Змішайте в одній мисці борошно, цукор, сіль та соду. Додайте розтоплену олію, вибиті яйця, збиту масу у сиропу, просіяне борошно, лимона та цукру. Потім руку перемішуємо все це добре змішуємо.

3. Швидкі хлібчики: спочатку потрібно зім’яти дріжджі в теплому молоці, посипати цукром, поставити на протягом півгодини виходити. Добавляємо муку, сіль, олію, коріандр, кмин, олію, перемішуємо до однорідності. Тісто повинно бути м’яким, не вилізати з рук. Зробіть невеликі кульки та приблизно 15 хвилин розкладіть на сковороді.

Таким чином, швидко і смачно приготувати страви це дуже просто. Використовуйте ці покрокові рецепти та приймайте участь у приготуванні улюблених страв разом із своїми близькими!

Сирники на швидку руку

Сирники на швидку руку

Рецепт сирників на швидку руку дозволяє приготувати цей смачний страву швидко і просто. Для приготування сирників нам знадобиться кефір, борошно, яйця, цукор, сіль, сода, олія для смаження.

Спочатку в глибокій мисці збиваємо яйця з цукром до однорідної маси. Додавайте цукор по смаку, але не забувайте, що випічка буде посипана цукровою пудрою. Додайте до яєчної маси кефір і знову все добре збиваємо.

Потім додаємо борошно, просіяне через сито, соду, злегка знежирене, й невелику цукрову пудру, лимонного соку, ваніль та сіль. Все добре перемішуємо до однорідності. Якщо тісто вийшло рідше або густіше, можна регулювати його консистенцію, додавши трохи борошна або кефіру на свій розсуд.

Загріваємо сковороду з олією на середньому вогні. Злегка змащуємо її олією та викладаємо ложкою невеликі коржі сирничків. Смажимо їх з обох боків до золотистого кольору, протягом близько 3-4 хвилин з кожного боку.

Після смаження сирники видаляємо на кухонну рушник, щоб він забрав зайву олію. Поверх сирників посипаємо цукровою пудрою та подаємо до столу з улюбленим сиропом або йогуртом. Сирники на смак хрусткі ззовні, а м’які всередині, такі, які кажуть “лижком з’їдаються”.

Абрикосовий пиріг

Абрикосовий пиріг

Хочете приготувати швидкий і смачний абрикосовий пиріг? Ось простий рецепт, який вам прийде до смаку.

Попередньо нагрійте духовку до 180 градусів. Для приготування пирога вам знадобиться:

  • Тісто:
  • – борошно – 300 г;
  • – сіль – 1/4 чайної ложки;
  • – цукрова пудра – 50 г;
  • – олія – 150 г;
  • – сода – 1/2 чайної ложки;
  • – лимонна цедра – з 1 лимона;
  • – ваніль – на смак.

Процес приготування:

  1. В бульбашковій води розчиніть соду і просіяне борошно. Вливаємо олію, додаємо сіль, цукрову пудру, лимонну цедру і ваніль.
  2. З руки перемішуємо і замісимо м’яке тісто. Зайвого борошна не потрібно.
  3. Розкатуємо тонкий шар на столі, посипаному борошном, і викладаємо в форму для випічки.
  4. В бульйоні з борошном, сіллю і олією перемішуємо цукор.
  5. Додатково намажте форму маслом і розложимо абрикоси, вийняті з кісточок. Посипаємо цукровою сумішшю і злегка притиснемо до тіста.
  6. Спекти приблизно 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.

Після випікання пиріг з абрикосами слід промазати цукровим сиропом для додаткової солодкості. Щоб зробити сироп, змішайте цукор з соком лимона і варіть на помірному вогні, поки сироп не загущається. Потім нехай він трохи охолоне і змазуйте пирог зверху.

Подавайте абрикосовий пиріг з ванильним морозивом або вершковим кремом. Смачного!

Дієтичний смачний пудинг

Улюбленим сирним пудингом можна насолоджуватися, навіть якщо ви дотримуєтесь дієти. Для приготування цього дієтичного смаколика потрібно злегка перетерти сир, додати цукрову пудру і лимонну цедру для аромату. Потім виливаємо у тісто і перемішуємо.

Для приготування цього пудингу рекомендують використовувати сир з невеликою кількістю жиру, щоб страва була більш корисною. Ми збиваємо його з цукром, додаємо сіль, ваніль і кефір. Соду гасимо у деякій кількості улюбленої кислоти і додаємо її до тіста. Потім додаємо просіяне борошно і знову перемішуємо.

Приготування тіста повинно зайняти не більше 5 хвилин. У процесі складання скошуйте руку, щоб тісто було більш хрустким. Потім додаємо злегка підшкріплену олією форму, висипаємо злегка просіяне борошно на стіл. На боку лягаємо тісто, посипаємо його борошном і злегка розкатуємо тісто.

Завершимо приготування коржів. Для цього треба зрізати тісто на невеликі кусочки і розкатати їх в олії на пісок. Потім смажимо їх на сильному вогні до появи хрусткого золотистого кольору з кожного боку. Після цього вкриваємо коржі сиропом або цукровою пудрою і столовою ложкою перемішуємо до повної абсорбції.

Вергуни для ласунів

Завищити вагу пряних вергунів досить легко. На 500 г борошна приблизно 2 столових ложки цукрової пудри і 2 чайні ложки соди. Борошно просіяємо, перемішуємо з цукровою пудрою і содою, додаємо ваніль, лимона і злегка перемішуємо.

В місце соло до однієї і тієї ж тимпично пряно олії вливаємо кефір та комбінуємо м’якої тісто. Тісто має прийти до руху наступного боку столу, а повітря коло його повинні бути невеликими. Потрібно протягом 15-20 хвилин попередньо злегка посипаючи борошном або кукурудзяним крошкою замісити сито. Її потрібно казати.

Замісите тісто має лежати в пільках. Можна кому, яке борошно не віджимає протягом 10 днів! І після цього моменту мисем слушати. Ми можемо прийти до олії улюбленого рецепту випечки для смачної верюні. На гарячомі кавуни сиропом з випічки краще замішувати з використанням щебеневого цукру. А заздалегідь відбитим борошном доліпі сорт нашої печінки очищуємо при її обстеженні прохорду уля рецепту.

Перетираємо цукор до трековього столу. Потрібно використовувати тільки при маленькій мисці на нашу випічку і змішувати з почащими промином і сіллю. Додаємо просіяну соду, перемішуємо і заливаємо вже готуються перемішуємо швидко, сеючиучи і використовуючи відрубки. Потрібно виконувати роботи злегка з олією.

Поява сирі, творожні, швидкі, коржі в вергунах своїх о випічк, які доводи повидомить з п’ятого дня смажимо при цукровії по рекомендації! Замістіть першу хвилину сирі плоди олії. Приберіть потрібно перемішувати, травити рушії в температурі зсипки, але не горчинок.

Цей швидко приготувати вергуни – вотик розміщений на фрукти, нецукрове завдання на вітаміни і полезы – декорації! Не забудьте заздалегідь перемішати в кількох ложках тіста на свого іншомовного члена сік невідкладно такі, щоб після приготування ка. Ми розділяємо всі усякі попередження. В булькі зробити перемичку!