Як кінцево і назавжди покинути шкідливу звичку куріння – корисні поради і ефективні методи справжнього прогресу

Як раз і назавжди кинути палити

Куріння – це непроста звичка, яка може мати серйозні наслідки для нашого здоров’я. Втім, набридло постійно бути заручником цього шкідливого звичаю! Можете позбутися від цього вже сьогодні і однозначно змінити власне життя до кращого. Важливо тільки визначитися та прийняти рішення покинути куріння першим кроком на шляху до здорового способу життя.

Куріння - це непроста звичка, яка може мати серйозні наслідки для нашого здоров'я. Втім, набридло постійно бути заручником цього шкідливого звичаю! Можете позбутися від цього вже сьогодні і однозначно змінити власне життя до кращого. Важливо тільки визначитися та прийняти рішення покинути куріння першим кроком на шляху до здорового способу життя.

Після великої кількості спроб повернутися до звички куріння мабуть вже настав час зрозуміти: час корінно змінити своє ставлення до цього шкідливого звичаю. Так, з перших хвилин після останньої сигарети Ви можете відчути дискомфорт або непередбачувані зміни у самопочутті. Але ця кількаденна крайність – це переходовий процес. Вам потрібно лише відчути всю важливість прийнятого рішення і, взявшись за справу, стати іншою, здоровою людиною. Ваше самопочуття поліпшиться з кожним днем і з великою ймовірністю Ви не захочете повертатися до куріння.

Але отримання фізичного комфорту – це тільки перший крок. Щоб назавжди покинути куріння, Вам необхідно розібратися в психологічних моментах, що супроводжують звичку курити. Звичка пов’язана з рухом, почуттям, звертанням уваги на якийсь конкретний процес. Ви повинні усвідомити ці моменти, а потім замінити негативне бажання сигарети на позитивну альтернативу. Таким чином, змінюючи свій спосіб мислення і використовуючи нові стратегії, Ви підете на шляху до повноцінного куріння.

Але отримання фізичного комфорту - це тільки перший крок. Щоб назавжди покинути куріння, Вам необхідно розібратися в психологічних моментах, що супроводжують звичку курити. Звичка пов'язана з рухом, почуттям, звертанням уваги на якийсь конкретний процес. Ви повинні усвідомити ці моменти, а потім замінити негативне бажання сигарети на позитивну альтернативу. Таким чином, змінюючи свій спосіб мислення і використовуючи нові стратегії, Ви підете на шляху до повноцінного куріння.