Подоляк і Арахамія потролили окупантів після вибухів у Севастополі

Окупанти після так званої “атаки” БПЛА у Севастополі відключили камери відеоспостереження. На Банковій пожартували над окупантами і закликали не панікувати. Так, радник голови Офісу президента Михайло Подоляк написав у Twitter: “Не панікуйте. Просто відключайте камери не лише у Севастополі, а й скрізь на окупованій території”.

При цьому Подоляк іронічно висміяв російську пропаганду.

“Після “негативного наступу” до кордонів-1991 скажете своїй z-пастві, що “виграли” війну. А “Чорноморський флот” просто поплив геть”, – зазначив радник голови ОП.

Пожартувати з росіян вирішив також голова фракції “Слуга Народу” у Верховній Раді Давид Арахамія.

“Вимушений констатувати, що атаку на Севастополь здійснили спеціально навчені за натівськими стандартами бойові качки. Про них не раз писала роспропаганда і вчергове виявилася правою”, – написав Арахамія.

Як повідомлялося, в окупованому Севастополі внаслідок влучання пошкодженні кораблі Чорноморського флоту РФ. Зокрема зазначається, що пошкоджена система радіолокації фрегата “Адмірал Макаров”, а також є “дірка в мінному тральщику”.

Натомість українські військові поки що не мають офіційного підтвердження знищення кораблів Чорноморського флоту РФ після атаки БПЛА в Севастопольській бухті в суботу, 29 жовтня. Але вони не відкидають такої можливості. Про це повідомила керівниця пресцентру Оперативного командування “Південь” Наталія Гуменюк.


0