34-річний водій загинув внаслідок нічної ДТП із вантажівкою на Хмельниччині

Наразі поліція встановлює причини смертельної ДТП

Внаслідок нічної аварії за участі вантажівки загинув 34-річний водій «ВАЗ». Загиблий – мешканець Харківської області. Від удару він загинув на місці ДТП. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини смертельної аварії.

Як повідомила прес-служба поліції Хмельницької області, ДТП сталася вночі четверга, 29 грудня, поблизу Старої Синяви. Попередньо встановлено, що на дорозі «Остропіль — Вовковинці» зіткнулися вантажівка «МАЗ» та легковий автомобіль «ВАЗ». За кермом вантажівки перебував 41-річний місцевий мешканець. Від удару 34-річний водій «ВАЗ» загинув на місці.

«Між автомобілем «ВАЗ» під керуванням 34-річного жителя Харківської області та вантажним автомобілем «МАЗ», за кермом якого перебував 41-річний місцевий житель відбулося зіткнення. Внаслідок аварії водій легкового автомобіля отримав тілесні ушкодження, несумісні з життям», – йдеться у повідомленні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до смерті потерпілого). Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Наразі правоохоронці встановлюють усі обставини смертельної ДТП.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter