На Херсонщині росіяни розстріляли сімох цивільних з дітьми

Правоохоронці зафіксували черговий воєнний злочин військових РФ

Прокурори органів прокуратури Херсонської області спільно зі слідчими поліції провели огляд місця розстрілу семи цивільних, серед яких неповнолітня дівчина. Про це повідомили в Офісі генерального прокурора.

«За попередніми даними, у квітні 2022 року під час окупації ЗС РФ одного із сіл Херсонського району, російські військові розстріляли в будинку сімох цивільних. Після цього окупанти підірвали будинок із розстріляними людьми», – йдеться у повідомленні.

За попередньою інформацією, в будинку перебували працівники фірми, які охороняли поблизу села зрошувальні агрегати, а також неповнолітня дівчина. Загиблих поховали поблизу місця події, а дівчину поховали батьки на місцевому кладовищі.

Для забезпечення належного розслідування воєнного злочину проводяться слідчі дії, у тому числі огляд тіл і проведення судово-медичної експертизи.

Триває досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Як інформував ZAXID.NET, на Херсонщині правоохоронці виявили вже 63 тіла закатованих окупантами людей. Нині на деокупованій частині області проводять ексгумацію закатованих

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter