53-річний водій Chevrolet збив колону велосипедистів на Прикарпатті

Аварія сталася на заокругленій ділянці дороги

Поблизу Долини на Прикарпатті 53-річний водій Chevrolet Aveo в’їхав у колону велосипедистів, яка рухалася назустріч авто. У поліції уточнюють, що ДТП сталася на заокругленій ділянці дороги. Внаслідок аварії троє велосипедистів отримали травми, наразі вони перебувають у лікарні. Водій авто на момент ДТП був тверезий.

Як повідомляє прес-служба поліції Івано-Франківської області, виклик про аварію поблизу Долини правоохоронці отримали о 12:00 неділі, 23 жовтня. Водій Chevrolet Aveo їхав із села Мислівка до Шевченкового.

«На заокругленій ділянці дороги водій вчинив наїзд на колону велосипедистів, які рухалися у зустрічному напрямку. У результаті аварії трьох велосипедистів доставлено до медзакладу», – йдеться у повідомленні.

У прес-службі поліції уточнюють, що за кермом Chevrolet Aveo перебував 53-річний мешканець Калуша. Водія перевірили на алкоголь: за кермом він перебував тверезим.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху, що спричинило травмування потерпілих). Санкція статті передбачає обмеження волі до трьох років із забороною керувати автомобілями.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter