Галузевий будинок нормативів В23-218-5512011: останні зміни та інновації

ГБН В23-218-5512011

ГБН В23-218-5512011 є документом, що визначає вимоги до організації, проектування та експлуатації аеропортів і аеродромів в Україні. Ці вимоги є обов’язковими для виконання всіма суб’єктами господарювання, які займаються діяльністю в цій сфері. Документ прийнятий з метою запобігання та мінімізації авіаційних подій і забезпечення безпеки перелітів.

undefinedГБ є документом, що визначає вимоги до організації, проектування та експлуатації аеропортів і аеродромів в Україні. Ці вимоги є обов’язковими для виконання всіма суб’єктами господарювання, які займаються діяльністю в цій сфері. Документ прийнятий з метою запобігання та мінімізації авіаційних подій і забезпечення безпеки перелітів.”>

ГБН В23-218-5512011 містить важливі правила щодо організації просторового планування аеропортів, вимоги до розташування польотних смуг, зон посадки і зльоту, терміналів, а також до систем зв’язку, навігації, обліку та безпеки руху. Правила стосуються і вимог до інфраструктури та технічних пристроїв, а також організації діяльності аеропорту, аеродрому та його персоналу.

undefinedГБ містить важливі правила щодо організації просторового планування аеропортів, вимоги до розташування польотних смуг, зон посадки і зльоту, терміналів, а також до систем зв’язку, навігації, обліку та безпеки руху. Правила стосуються і вимог до інфраструктури та технічних пристроїв, а також організації діяльності аеропорту, аеродрому та його персоналу.”>

Дотримання ГБН В23-218-5512011 є обов’язковим, щоб забезпечити безпеку польотів і максимально знизити ризики авіаційних інцидентів. Документ має на меті забезпечити ефективний розвиток аеропортової інфраструктури, вдосконалити якість пасажирського обслуговування та задовольнити потреби розвитку авіатранспортної системи України.

undefinedДотриманн“>