Спільниками РФ на незаконних референдумах в Україні стали вісім країн

23 вересня окупанти розпочали псевдореферендуми про приєднання до РФ чотирьох регіонів

Мінреінтеграції назвало країни, які стали спільниками злочину, надавши спостерігачів для незаконних референдумів в Україні. У Міністерстві з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій у суботу, 24 вересня, розповіли, що окрім громадян Росії, у незаконних «референдумах» на окупованих територіях України брали участь як спостерігачі представники восьми країн, повідомило 24 вересня.

«Мінреінтеграції та всім зацікавленим відомствам, у тому числі правоохоронним органам, уже відомі їхні імена. Це представники самої Росії, а також Білорусі, Сирії, Єгипту, Бразилії, Венесуели, Уругваю, Того, ПАР. По суті вони беруть участь у колективному злочині проти суверенної незалежної держави Україна», – заявили у міністерстві.

Зазначається, що українська влада має в своєму розпорядженні точні адреси всіх псевдодільниць, кількість прикріплених до них «виборців», детальні маршрути, якими окупанти збираються курсувати для збору голосів, номери їхніх машин та дані водіїв.

У Мінрегіоні ще раз наголосили, що так звані референдуми на окупованих територіях є незаконними. Також нелегітимними є в’їзд, перебування і діяльність іноземців на тимчасово окупованих українських територіях під час цих «референдумів».

Нагадаємо, 23 вересня окупаційні адміністрації розпочали проведення «референдумів» про приєднання до Росії.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter