Смачна курка зі соковитою м’якоттю ананаса

Курка з ананасовою м’якоттю

Курка з ананасовою м’якоттю – це смачна та незвичайна страва, яка готова легко та швидко. До складу цього рецепту потрібно всього кілька інгредієнтів, тому його можна використовувати не тільки на свята, але й у повсякденному житті.

Основою цієї страви є куряче м’ясо, яке ми нарізаємо на шматочки та кладемо у форму для запікання. Потім додаємо нарізані ананаси – можна використовувати як свіжі, так і консервовані. Сік з ананасів добре поєднується з куркою та робить м’ясо ніжним та соковитим.

Для більшої смакоти можна додати вершки та трохи соку з ананасів. Це додасть нотку кислоти та неповторного смаку. Після цього форму з куркою та ананасами ставимо у духовку на декілька хвилин, щоб страва добре прогрілася та зарум’янилася.

Готову курку з ананасовою м’якоттю можна подавати як головну страву або доповнити її гарніром з рису чи картоплі. Цей рецепт – чудова ідея для сімейного обіду або святкового застілля. Спробуйте приготувати цю страву самі і насолоджуйтесь смаком курки з ананасовою м’якоттю!

Рецепт 1 Курка з ананасами в духовці

Рецепт 1 Курка з ананасами в духовці

Для приготування цього смачного страви потрібно мати певну форму або посудину, яка підходить для приготування у духовці. Починаємо з того, що добре промиваємо курку під холодним струменем води. Потім нарізаємо ананаси на кусочки. Можна використовувати свіжі ананаси або консервовані.

Трохи пізніше беремо мультиварку або духовку і розігріваємо до потрібної температури. Після цього кладемо курку у форму, а потім розкладаємо ананаси поряд з нею. Таким чином, м’ясо насичується соком ананасів, а страва буде неймовірно смачною.

Для приготування курки з ананасами в духовці потрібно заздалегідь нарізати кілька шматочків ананасів і дістати м’ясо з холодильника за декілька годин до приготування. М’ясо курки містить достатньо багато білка, тому така страва буде дуже корисною і насиченою.

Коли курка з ананасами буде готова, можна придати її з кулінарними вершками або іншими соусами на вибір. Ароматність страви залежить від якості м’яса та свіжості ананасів. Приємного апетиту!

Рецепт 2 Курка з ананасами в мультиварці

Рецепт 2 Курка з ананасами в мультиварці

Якщо ви шукаєте новий спосіб приготування курки з ананасами, то цей рецепт дуже зацікавить вас. Курка з ананасами в мультиварці – це така смачна страва, яка може стати справжнім відкриттям для вашого смаку.

Щоб приготувати цю страву, вам знадобиться наступний інгредієнти: кілька курячих грудок, кілька ананасів, 100 грам вершків, сіль, перець за смаком.

Спочатку приготуємо куряче м’ясо. Його потрібно нарізати на кубики, злегка посолити і поперчити за смаком.

У мультиварці розігріваємо трохи рослинної олії і кладемо куряче м’ясо. Обсмажуємо його до золотистого кольору. Потім додаємо нарізані ананаси і готуємо ще кілька хвилин.

Потім додаємо вершки і трохи соку з ананасів. Закриваємо мультиварку і встановлюємо режим “Тушкування” на 30 хвилин.

Після цього страва готова! Подаємо курку з ананасами гарячою зі свіжим зеленню або гарніром на ваш смак. Ця страва приємно здивує вас своїм смаком та ароматом.

Рецепт 3 Куряче м’ясо з ананасами під вершковим соусом

Рецепт 3 Куряче м’ясо з ананасами під вершковим соусом

Для приготування курячого м’яса з ананасами під вершковим соусом нам знадобиться кілька продуктів. Потрібно мати під рукою консервовані ананаси в соку, курку, вершки та інші інгредієнти, зазначені у рецепті.

Спочатку ми дістаємо куряче м’ясо з холодильника та нарізаємо його на кусочки. Потім нарізані кусочки курки необхідно обсмажити на сковороді до золотистого кольору. Така курка буде соковитою та ніжною.

Після обсмаження курки, додаємо до неї нарізані ананаси. Це дасть страві особливий смак та аромат. Варто використовувати консервовані ананаси з їх соком, щоб зберегти всі корисні речовини.

Далі ми готуємо вершковий соус. Для цього змішуємо вершки з соком ананасів і трохи муки для загущення. Соус буде ніжним та ароматним, ідеально підійде до курки і ананасів.

Ми кладемо курку з ананасами у підготовлену форму і заливаємо їх вершковим соусом. Форму ставимо в духовку і готуємо протягом кількох хвилин, доки м’ясо не буде готове.

Готову страву можна подавати з картоплею або рисом. Смаковий поєднання курки, ананасів та вершкового соусу буде добре підкреслено цими гарнірами. Така страва містить трохи жирів та білків, що робить її ситною та смачною.