ЗСУ ліквідували шість ворожих складів із боєприпасами на півдні

ЗСУ знищили два командні пункти, багато ворожої техніки та понтонну переправу в районі Дар’ївки

За минулу добу на південному напрямку Збройні сили України ліквідували 6 складів ворожих боєприпасів в Бериславському, Генічеському та Херсонському районах. Також знищено командні пункти 331-го парашутно-десантного і 56-го десантно-штурмового полків.

В Оперативному командуванні «Південь» розповіли, що внаслідок влучних влучань по ворожих позиціях також було знищено: вогнеметну систему, зенітно-ракетний комплекс, 6 гаубиць, 2 самохідні артустановки та 3 мобільні міномети, а також 12 танків.

«Внаслідок наших вогневих зусиль ворог зменшив свою присутність на 201 рашиста, 12 танків Т-72 та 18 одиниць авто-бронетехніки. Влучно знищені важка вогнеметна система «Сонцепьок», зенітно-ракетний комплекс «Бук-М3», 5 гаубиць «Мста-Б», самохідна гаубиця «Акація», 2 самохідні артустановки, 3 мобільні міномети», – розповіли в ОК «Південь».

Загалом українська авіація нанесла 24 удари по місцях зосередження противника. Влучання результативні, пошкодження суттєві. Знищено налагоджену окупантами понтонну переправу в районі Дар’ївки. Раніше тут ЗСУ завдали влучних ударів по мосту через річку Інгулець.

Остаточні втрати ворога дорозвідують.

Нагадаємо, що нещодавно ЗСУ прорвали першу лінію оборони росіян на Херсонщині.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter