Автоінструктора з Хмельниччини затримали за вимагання хабара у 18-річного юнака

60-річному автоінструктору загрожує до десяти років позбавлення волі

Поліція затримала 60-річного інструктора автошколи із Красилова, який вимагав гроші у 18-річного сина загиблого українського військового. За даними правоохоронців, авто інструктора запевнив хлопця, що без грошей він не складе іспити та не отримає водійські права. Наразі інструктор перебуває у СІЗО, за вимагання хабара йому загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна.

Як у четвер, 25 серпня, повідомила прес-служба поліції Хмельницької області, у Красилові інструктор місцевої автошколи вимагав у 18-річного хлопця хабар за успішне складання іспиту з водіння. Відомо, що юнак є сином загиблого українського військового. Хлопець вирішив повідомити про інцидент у поліцію.

«18-річний юнак, чий батько загинув на сході України, записався в одну із автошкіл для отримання навичок керування транспортним засобом. Незадовго до екзамену водій-інструктор почав запевняти хлопця, що для успішного складання іспиту необхідно дати хабаря. Юнак же вирішив звернутися до правоохоронців», – йдеться у повідомлені поліції.

Наразі 60-річному авто інструктору повідомили про підозру за ч. 3 ст. 368 ККУ (отримання хабара). Чоловік перебуває у СІЗО, за скоєне йому загрожує до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна та із забороною займатися певною діяльністю до трьох років. Також правоохоронці перевіряють інших працівників автошколи, які можуть бути причетні до цього злочину.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter