Телеканал нардепа-колаборанта Олексія Ковальова передали АРМА

В управління Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та менеджменту активів, одержаних від корупційних та інших злочинів (АРМА) передали «4 канал» народного депутата-колаборанта Олексія Ковальова, повідомило в четвер, 18 серпня, Державне бюро розслідувань (ДБР).

«Спільними зусиллями Державного бюро розслідувань та Офісу Генерального прокурора у стислі строки вдалося встановити та ініціювати передачу до Національного агентства України з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів майно народного депутата України Олексія Ковальова», – йдеться в повідомленні.

Загальна вартість цієї власності становить понад 18,5 млн гривень. В управління АРМА телеканал передали в середу, 17 серпня.

Нагадаємо, Олексій Ковальов, який потрапив до Верховної Ради як мажоритарник від «Слуги народу», на початку повномасштабної війни втік на окуповану Херсонщину. Спершу депутат заявляв, що захищає від окупантів свій бізнес і з загарбниками не співпрацює, але в його однопартійців виникли сумніви щодо цих заяв і зі «Слуги народу» його виключили. У червні Ковальов фактично зізнався в колабораціонізмі, після чого навіть отримав посадув окупаційному уряді Херсонської області.

6 липня українські правоохоронці заочно повідомили Ковальову про підозру в державній зраді, а 16 липня суд арештував його майно для подальшої передачі державі.

Ковальов купив «4 канал» наприкінці 2021 року. Купівлю телеканалу він задекларував як подарунок батьків.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter