Двоє людей загинули внаслідок ДТП із фурою поблизу Бурштина

Водій та пасажир Skoda Octavia загинули на місці аварії

Внаслідок лобового зіткнення із вантажівкою MAN на трасі біля Бурштина загинули двоє людей – 33-річний водій та 32-річний пасажир Skoda Octavia. За попередніми даними, водій Skoda не впорався з керуванням і виїхав на зустрічну смугу руху. Водія вантажівки перевірили на алкоголь: за кермом він перебував тверезим.

Як повідомляє прес-служба поліції Івано-Франківської області, ДТП сталася близько 14:30 у вівторок, 19 липня, у селі Дем’янів. Поліцейські попередньо встановили, що 33-річний водій Skoda Octavia не впорався з керування, виїхав на смугу зустрічного руху та допустив зіткнення із вантажівкою MAN, яка їхала назустріч.

«Внаслідок ДТП водій Skoda Octavia та 32-річний пасажир, від отриманих травм загинули на місці. Обоє загиблих мешканці Бурштина. Керманича вантажівки перевірено на стан сп’яніння, результат – тверезий», – йдеться у повідомленні поліції.

Наразі правоохоронці відкрили кримінально провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого). Поліція встановлює усі обставини аварії.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter