Як приготувати сухарики з хліба у мікрохвильовці: простий рецепт

Як зробити сухарики в мікрохвильовці з хліба

Сухарики – це чудова закуска до різних страв і напоїв. Але якщо ви хочете мати сухарики зі своїм унікальним смаком, нам не потрібно йти до магазину, а достатньо мати у своєму арсеналі мікрохвильову піч. За кілька хвилин ви зможете насолодитися хрусткими сухариками з дрібного хліба.

Перший крок – підготовка інгредієнтів. Для приготування сухариків вам знадобиться зубчик часнику, кілька крихітних шматочків хліба і мікрохвильова піч. Вам необхідно подрібнити хліб на невеликі кубиків. Хлібні кубики мають бути рівноцінними за розміром і площею.

Далі ми використовуємо мікрохвильову піч. Розкладаємо подрібнений хліб на тарілку і відправляємо в мікрохвильову піч на кілька хвилин. За цей час хліб повинен стати золотистим і хрустким. Після цього сухарики готові для подачі на стіл. Їх можна прикрасити різними соусами, наприклад, томатним або перцевим.

Готові сухарики можна вживати як самостійну страву або використовувати як закуску до перших страв. Вони стануть чудовим доповненням до будь-якого обіду чи вечері. Також їх можна зберігати декілька днів і використовувати для приготування різних закусок.

Кухонні гаджети поспішають на допомогу

Кухонні гаджети поспішають на допомогу

У сучасному світі, коли час – найцінніший ресурс, кухонні гаджети стають незамінними помічниками в кулінарному процесі. Вони дозволяють значно скоротити час приготування страв і закусок, зберігаючи при цьому їх смакові якості. Одним із таких гаджетів є мікрохвильовка, яка здатна зробити сухарики з хліба рівноцінними з духовкою.

Для приготування сухариків в мікрохвильовці потрібно мати такі інгредієнти: хліб, сіль, спеції за смаком. Спочатку подрібнюємо хліб на кубики або шматочки. Потім розкладаємо їх рівномірно посудині, додаємо сіль і спеції, які підкреслять смак сухариків, наприклад, перець або томатний соус. Потім відправляємо посуд із хлібними кубиками в мікрохвильову піч на 2-3 хвилини при максимальній потужності.

Після цього сухарики вийдуть з мікрохвильової печі хрусткими і смачними. Можна подавати їх на стіл як окрему закуску або використовувати для гарніру до перших страв. Сухарики з мікрохвильовки мають багато переваг по відношенню до сушених сухариків, оскільки приготування в мікрохвильовці дуже швидке, а хлібні кубики зберігають свій смак і хрусткість.

Таким чином, кухонні гаджети, зокрема мікрохвильова піч, стають незамінними помічниками в приготуванні страв і закусок. Вони дозволяють за кілька хвилин приготувати смачні і хрусткі сухарики з хліба, які будуть гідними додатком до будь-якого обіду або вечері.

Ароматна закуска дивуємо гурманів

Ароматна закуска дивуємо гурманів

Якщо ви любите сухарики, але не хочете купувати готові, то самостійно приготувати їх можна дуже просто. Для цього вам знадобиться звичайний хліб.

Щоб зробити сухарики, відправляємо зубчики хліба в мікрохвильову піч. Там вони стануть хрусткими і ароматними. Для того, щоб зберегти смак і хрусткість, краще використати не заморожений хліб, а свіжий.

Ми подрібнюємо хліб на дрібні шматочки і розкладаємо їх на тарілку. Далі встановлюємо тарілку з хлібними сухариками в мікрохвильову піч на 5-6 хвилин. За цей час хліб стає сухим і хрустким.

Якщо ви бажаєте, щоб сухарики мали більш насичений смак, ви можете додати до них різні приправи. Наприклад, можна посипати сушеним томатним соусом, перцем або пінними перцями. Такі сухарики будуть чудовим доповненням до перших страв або просто смачною закускою до напоїв.

Саме приготування сухариків з хліба в мікрохвильовій печі забере найменш часу. Але, звичайно, їх можна приготувати і в духовці. Вони будуть так само смачними і хрусткими. Вибір за вами!

Приготування

Приготування

Для приготування сухариків в мікрохвильовці з хліба нам знадобиться кілька інгредієнтів. Візьмемо кілька шматочків хліба і поріжемо їх на невеликі кубики або смужки.

Потім розкладаємо на тарілку і відправляємо в мікрохвильову піч на декілька хвилин. Важливо встановити потрібну потужність мікрохвильової печі, щоб хлібні сухарики добре просушилися, але не згоріли.

Після того, як сухарики стануть хрусткими, виймаємо їх з мікрохвильовки і залишаємо на кілька хвилин, щоб вони трохи охололи. Тепер ми можемо придумати різні смакові поєднання для наших сухариків.

Сушені хлібні сухарики чудово підходять як закуска до перших страв, напоїв або просто як самостійна страва. Можна подрібнювати пінні хлібці і використовувати їх як панірування для м’ясних страв або овочів. Також можна полити сухарики оливковою олією, посипати сушеними томатами, пінками часнику або сумішшю сушених трав і запікти в духовці, щоб вони стали ще більш смачними.

Любителям пікантних закусок на замітку

Любителям пікантних закусок на замітку

Сухаріки з хліба, приготовані в мікрохвильовій печі, є прекрасною альтернативою дрібного хлібного сушеного хліба. Вони не тільки рівноцінні за смаком, але й мають більш хрустку текстуру. Приготувати таку закуску дуже просто і швидко.

Для приготування сухариків в мікрохвильовій печі нам знадобиться звичайний хліб. Якщо у вас немає хліба дрібного помелу, можна використовувати будь-який хліб. Просто подрібнюємо його на маленькі шматочки. Якщо хліб свіжий, його можна підсушити в духовці або мікрохвильовій печі.

Далі розкладаємо сухарики на тарілку і відправляємо їх в мікрохвильову піч на 2-3 хвилини. Після цього перевертаємо сухарики і продовжуємо сушити їх ще 2-3 хвилини. Час сушіння може залежати від потужності вашої мікрохвильової печі.

Готові сухарики можна подавати окремо або використовувати як прикрасу до різних страв. Вони чудово поєднуються з різними соусами, сиром або томатним соусом. Краще їх подавати з пінних напоїв, перших страв або як закуску до аперитиву.

Насолода смаком пінного напою з хрусткими сухариками

Насолода смаком пінного напою з хрусткими сухариками

Захмарні закуски в посуді – це завжди краще, ніж перші страви. Щоб приготувати дійсно смачні сухаріки з хліба, потрібні такі інгредієнти, як хліб, перці та інші приправи.

Перш ніж розпочати приготування, хліб краще подрібнити на дрібні шматочки. Розкладаємо їх на тарілку та відправляємо до мікрохвильової печі на кілька хвилин. Для отримання хрустких сухариків, їх можна також сушити в духовці.

Якщо ми хочемо приготувати сухарики з пікантним смаком, можемо додати різні приправи, такі як перець, томатний соус або інші інгредієнти за смаком. Зубчики часнику чудово пасують до сухариків, роблячи їх ще смачнішими.

Щоб насолодитися цією чудовою закускою, рекомендується подавати її з пінними напоями. Такий дует створить неперевершений смаковий вибух в вашому роті. Не соромтесь експериментувати з різними смаками і поєднаннями, адже сухарі можуть стати чудовою основою для різних закусок.