У Мукачеві відкрився сучасний Центр патології серця та судин

Команда кардіологів та нейрохірургів вже готова до роботи у Мукачеві

На базі Лікарні святого Мартина у Мукачеві запрацював Центр патології серця та судин. Для медзакладу МОЗ купило ангіограф і тепер лікарі зможуть проводити тут понад тисячу операцій щороку. Роботу медики розпочнуть вже цього місяця.

Про запуск Центру патології серця та судин у Мукачеві повідомила прес-служба Кабміну у четвер, 30 червня. Як уточнюється у повідомленні, для мукачівської лікарні Міністерство охорони здоров’я України купило сучасний ангіограф. Раніше у цьому медзакладі відділення судинної хірургії не було.

«Тепер завдяки новітньому обладнанню тут з’явився спеціалізований центр, в якому лікарі можуть проводити понад 1 000 судинних оперативних втручань на рік та рятувати пацієнтів. Проведення нових планових операцій розпочнуть вже цього місяця. Відтепер мешканці регіону із захворюваннями серцево-судинної системи, зокрема, у випадку інсульту чи інфаркту міокарда, зможуть отримувати медичну допомогу найвищого рівня», – йдеться у повідомленні прес-служби уряду.

Ліцензію на експлуатацію ангіографічного обладнання лікарня вже отримала. Крім того, команда кардіологів та нейрохірургів пройшла відповідне навчання та готова до роботи.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть
Ctrl+Enter