Бійці ЗСУ відбили наступ росіян на кількох напрямах, – Генштаб

У Генеральному штабі Збройних сил України повідомили, що українські військові на кількох ділянках фронту відбили штурм армії держави-терориста Росії, на Лисичанському напрямку «противник має частковий успіх».

«На Слов’янському напрямку ворожі підрозділи перегруповуються. Штурм у напрямку Довгеньке – Мазанівка наші воїни успішно відбили. Ворог відійшов. Вів штурмові дії з метою взяття під повний контроль населеного пункту Богородичне, успіху не мав», – йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ.

Водночас на Лисичанському напрямку ворог обстрілює позиції наших військ в районі міста Лисичанськ.

«Веде штурмові дії в районі Лисичанського нафтопереробного заводу, має частковий успіх, утримує північно-західну та південно-східну частини заводу. Вів штурмові дії в районах північно-східної частини Лисичанського НПЗ, населеного пункту Тополівка та північної частини населених пунктів Вовчоярівка і Малорязанцеве, частково має успіх, утримує під вогневим контролем ділянку дороги Тополівка – Лисичанськ», – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що наступ російських військ у напрямку Лоскутівка – Лисичанський желатиновий завод українські військові зупинили та змусили війська РФ відійти.

«Усі спроби наступальних та штурмових дій окупантів в напрямках Миколаївка – Спірне, Володимирівка – Покровське, Доломітне – Вуглегірська ТЕС наші захисники успішно припинили», – йдеться в повідомленні.

У Генштабі також нагадав про звільнення острова Зміїний, яке відбулося після того, як росіяни не витримавши вогневих ударів наших артилерійських, ракетних та авіаційних підрозділів, були змушені тікати.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter