Поліція затримала двох харків’ян за систематичні грабежі на Закарпатті

За скоєне обом чоловікам загрожує до 10 років тюрми

Поліція затримала двох мешканців Харківщини віком 31 та 34 роки за вчинення грабежів на території Закарпатської області. Зловмисників затримали після пограбування перехожої у Мукачеві. Обоє – раніше судимі, одного із фігурантів підозрюють також в ухиленні від призову до війська. Відомо, що від дій зловмисників постраждали щонайменше троє людей у різних містах.

Як у п’ятницю, 27 травня, повідомила прес-служба поліції Закарпаття, правоохоронці затримали 31 та 34-річного чоловіків після того, як вони пограбували в Мукачеві місцеву мешканку. Жінка поверталася додому, коли на вулиці до неї підійшли двоє грабіжників та зірвали золоті прикраси.

«Відомо, що обоє чоловіків родом з Харківщини, раніше вже судимі за вчинення ряду злочинів, таких як грабежі та розбої. Окрім цього, щодо одного з них наразі ведеться слідство за фактом ухилення від мобілізації», – йдеться у повідомленні поліції.

Правоохоронці затримали фігурантів у Виноградові, де вони тимчасово проживали. Там провели невідкладні обшуки та вилучили речові докази, що підтверджують їхню причетність до протиправної діяльності.

Наразі чоловіки перебувають у СІЗО, поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 4 ст. 186 ККУ (грабіж, вчинений в умовах воєнного стану). За скоєне фігурантам загрожує до десяти років позбавлення волі. Поліцейські продовжують збирати докази щодо причетності затриманих до аналогічних злочинів.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter