23-річний порушник ПДР виявився «закладчиком» наркотиків на Прикарпатті

За скоєне 23-річному «закладчику» загрожує до десяти років тюрми

За порушення правил дорожнього руху поліцейські на Прикарпатті зупинили 23-річного BMW. Під час перевірки хлопець сам видав правоохоронцям згорток із канабісом, а пізніше – показав десять «закладок» із наркотиками, які продавав через Telegram. Весь товар зі схованок поліцейські вилучили. Затриманий водій перебуває під вартою.

Як у понеділок, 16 травня, повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області, 23-річного водія BMW правоохоронці зупинили неподалік села Сілець Тисменицького району. Під час перевірки у хлопця правоохоронці виявили канабіс, а згодом з’ясували, що він торгує наркотиками.

«23-річний водій BMW добровільно видав поліцейським згорток із наркотичною речовиною – канабісом. Поліцейські з’ясували, що хлопець причетний до збуту наркотичних засобів. Також встановлено, що продаж наркотиків він здійснював через мобільний додаток Telegram», – йдеться у повідомленні поліції.

У 23-річного хлопця вилучили 10 закладок з наркотиками зі схованок та направили їх на експертизу. Водію оголосили про підозру за ч. 2 ст. 307 ККУ (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За скоєне підозрюваному загрожує до 10 років ув’язнення із конфіскацією майна.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter