Печена свинина з картоплею, помідорами та баклажанами: смаковите поєднання в духовці

Свинина з картоплею в духовці з помідорами і баклажанами

Свинина з картоплею в духовці з помідорами і баклажанами – це насичена страва, яка стає справжнім джерелом задоволення для всієї родини. Ця страва поєднує в собі чудовий смак свинини, ніжного сиру і соковитих помідорів та баклажанів, що робить її незабутньою.

Для приготування цієї страви, ми використовуємо свиняче м’ясо, яке нарізаємо на кружечки. Потім нарізаємо баклажани та помідори, а картоплю нарізаємо на кубики. Для більшої ароматності до м’яса додаємо смажену цибулю та чорний перець. Змастимо форму олією, а на дно викладемо шар кружечків свинини.

Потім насиплемо на м’ясо шар картоплі, нарізані баклажани та помідори. Посиплемо все тимячовкою, соллю, додамо натертий сир. Тепер складаємо ще один шар м’яса, овочів та сиру. Завершуємо приготування страви ще одним шаром картоплі. Зверху розладжуємо кілька кружечків помідорів, посипаємо зеленню та заливаємо оливковою олією.

«Французький» ескалоп

«Французький» ескалоп

Для приготування “Французького” ескалопу нам знадобляться такі інгредієнти: свинина, баклажани, помідори, цибуля, чорний перець, олія, сіль та зелень.

Спочатку підготуємо свинину. Вона повинна бути розрізана на тонкі кружечки.

Тепер збриднюємо цибулю та помідори. Цибуля повинна бути скибочками, а помідори – навпіл.

Вже в склад свинячих кружечків вкладаємо нарізану цибулю та помідори.

Потім свинину робимо рулетом, щоб вона була соковитою.

Далі змащуємо форму для духової шафи олією та складаємо туди свинячі рулети.

Вмикайте духову шафу на 180 градусів Celsius, та ставимо туди форму з м’ясом.

Поки м’ясо вариться, готуємо баклажани. Промиваємо їх та нарізаємо на тонкі кружечки.

Приготуємо соус: розмелюємо зубчики часнику, додаємо кетчуп та сіль. Ретельно все перемішуємо.

Тягнемо м’ясо з духової шафи і розподіляємо по краю складки ложкою цибулини, помідорів та сиру.

Посиплемо цей шар сіллю та перцем. Потім кладемо нарізані баклажани поперек м’яса, а зверху все змастимо соусом.

Все разом відправляємо в духовку на 30 хвилин. Страву можна прикрасити зеленню та подавати до столу теплою. Смачного!

Приготування

Приготування

Перш ніж почати готувати страву “Свинина з картоплею в духовці з помідорами і баклажанами”, потрібно підготувати всі необхідні інгредієнти. Возьмемо свинину, промиємо її в холодній воді та нарізаємо на шматочки. Посолимо м’ясо за своїм смаком і залишимо на 15-20 хвилин для настоювання.

Тим часом підготуємо овочі. Складемо баклажани у деку в один шар, посиплемо сіллю і залишимо на деякий час, щоб вивести гірку речовину. Потім помідори розріжемо на кружечки, цибулю наріжемо на напівкільця, а часник розпорошимо.

Опалену сковороду багатою олією розігріваємо, і на обох сторонах обсмажуємо баклажани, щоб вони стали м’якими. Витягаємо баклажани і на їхнє місце кидаємо м’ясо, яке рум’яним. Якщо треба, то можна підсипати ще трохи олії.

Після того, як баклажани і свинина готові, страву складаємо у тушку та посиплемо чорним меленим перцем. Розділимо на кілька рівних шарів: свинячі шматочки, нарізані зубчиками часнику і цибулею, кружечки помідорів, баклажани. Потім знов повторюємо цей склад, починаючи із шматочків свинини. Останнім шаром повинні бути помідори.

Тепер тушку можна поставити в духову шафу, яка перед цим повинна прогрітися до 180 градусів. Страву випікаємо приблизно 1 годину, поки всі продукти не стануть м’якими і соковитими. При подачі на стіл страву посиплемо тертим сиром та зеленню.

Осягаємо вершини кулінарної майстерності

Осягаємо вершини кулінарної майстерності

Сьогодні ми з вами вирішимо приготувати вишукану страву – свинину з картоплею в духовці з помідорами і баклажанами. Цей страва виконується в простій та доступній технології, яка дозволить вам здивувати своїх гостей.

Спочатку ми ми вибераємо свіжу і соковиту свинину. Після цього м’ясо промиємо під холодною водою та нарізаємо на кусочки. Також нарізаємо баклажани на кружечки та помідори на деко.

Далі взята цибуля очиститься та наріжеться на дрібні кусочки. Після чого на розігрітій сковорідці з олією обжарте цибулю до золотистого кольору. Останнім кроком є складання страви в пластівці; кожен шар буде покладений на великий шар картоплі.

Спочатку ми кладемо шар свинячої маси, потім баклажани та кружечки помідорів, осиплений цибулею. Через багато шарів повторюємо операцію, прикриваючи овочі свинячим м’ясом.

Тепер страву помістимо в попередньо обігріту до 180 градусів духову шафу протягом 30-35 хвилин. У кінці випічки присиплемо страву тертим сиром та змастимо її смаженою цибулею. Підкреслити смак будемо за допомогою чорного перцю та солі. Підавши страву до столу, прикрашаємо її зеленню та домашніми томатами. Разом зі смачним гарніром, ця страва стане справжньою прикрасою вашого обіду чи вечері.

М’ясо з овочевим асорті

М’ясо з овочевим асорті

Наше меню сьогодні представляє страву “М’ясо з овочевим асорті”. Ця страва прекрасно поєднує свинячі котлети з ароматними овочами, створюючи чудову комбінацію смаків.

Для приготування цієї страви, спочатку наріжемо свинячу котлету на шматочки. Тоді на пательні з чорним помідором, нарізаємо томати і цибулю, додаємо деко олії і засмажуємо цибулю до золотистого кольору.

Тепер додаємо на пательню наші котлети і промили їх до готовності. Якщо бажаємо, можемо також додати нарізані баклажани і помідори. Тепер закриваємо мікрохвильову шафу і виставляємо температуру на 180 градусів.

Поки наша страва готується, приготуємо овочевий асортимент. Наріжемо свіжі помідори, петрушку і цибулю. Промийте їх і посипте сіллю. Змішати овочі разом зі свіжим сиром.

Тепер, коли наше м’ясо з овочами вже готове, виймемо його з духовки і декоруємо овочевим асортиментом. Страва готова до подачі! Подаємо її зеленню.