Неподалік Надвірної вночі затримали п’яного водія із підробленим посвідченням

31-річний водій кілька років тому вже був позбавлений права сідати за кермо через п’янки

Під час комендантської години патрульні зупинили 31-річного мешканця Івано-Франківської області, який перебував за кермом Volkswagen Golf. Виявилося, що прикарпатець був нетверезий і мав при собі підроблене водійське посвідчення. Водій пропонував поліцейським 2,2 тис. грн хабара, аби вони його відпустили.

Як у п’ятницю, 29 квітня, повідомила прес-служба поліції Івано-Франківської області, п’яного водія патрульні зупинили вночі 28 квітня, близько 23:20, у селищі Ланчин Надвірнянського району. Під час спілкування інспектори помітили, що в 31-річного водія Volkswagen Golf є ознаки алкогольного сп’яніння. Проходити освідування на місці події чи в медичному закладі водій відмовився.

«Окрім того, виявилося, що його посвідчення водія мало ознаки підробки, а саме у 2020 році суд позбавив права керування транспортними засобами фігуранта за водіння у нетверезому стані. Щоб уникнути відповідальності, прикарпатець запропонував правоохоронцям кошти у розмірі 2,2 тис. грн», – йдеться у повідомленні поліції.

Гроші, а також підроблені документи правоохоронці вилучили. На водія склали протокол за ст. 130 КУпАП України (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння).

Крім того, поліція відкрила кримінальне проваджена за ч. 1 ст. 369 (пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) та ч. 4 ст. 358 ККУ (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів). Наразі вирішується питання про повідомлення водієві про підозру.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter