Які страви з картоплі та свинини можна приготувати на вечерю?

Що приготувати на вечерю зі свинини та картоплі

Вечеря – це час, коли ми можемо насолодитися смачними стравами після напруженого дня. Якщо ви любите свиняче м’ясо та картоплю, то у вас є великий вибір страв для приготування.

Одним з варіантів є приготування картоплі зі свининою у закритому посуді. Для цього ми нарізаємо картоплю невеликими кубиками і перемішуємо її зі свинячим м’ясом. Додамо сіль, перець та інші приправи за смаком. Потім закриваємо посуд і ставимо його на вогонь. Приготування займе приблизно 30-40 хвилин.

Ще одним варіантом є картопля з свинячим м’ясом у сметанному соусі. Для цього м’ясо обжарюємо на сковороді до золотистого кольору, потім додаємо нарізану картоплю і продовжуємо смажити. Після цього додаємо сметану і терті спеції, перемішуємо і тушкуємо на помірному вогні протягом 20-25 хвилин.

Також можна приготувати свиняче м’ясо з картоплею у формі. Для цього м’ясо і картоплю нарізаємо шматками, а потім шарами кладемо їх у форму. Картопля перемішується з тертим сиром і сметаною. Посипаємо це все спеціями та посолюємо, і ставимо в духовку на 30-40 хвилин.

Це лише кілька з великої кількості рецептів, які можна використовувати для приготування свинячого м’яса та картоплі на вечерю. Оберіть той, який найбільше сподобається вам і вашій сім’ї, і насолоджуйтесь смаком цих смачних страв.

Прості поради господині на замітку

Прості поради господині на замітку

1. Розберіть смаки своєї родини. Приготування смачної вечері на основі свинини та картоплі починається з врахування смакових вподобань кожного члена сім’ї. Деякі можуть бути прихильниками гострих страв, тому додавайте прянощі та перці, інші можуть віддавати перевагу більш невимогливим смакам.

2. Перед обробкою м’яса не забудьте його попередньо приготувати. Щоб уникнути ризику отримати сире м’ясо в кінці приготування, розріжте свинячий шматок на невеликі кубики або полоски. Це допоможе свинині рівномірно прожаритися через короткий час.

3. Використовуйте різні види приправ. Щоб ваша страва була насиченою і цікавою на смак, змішуйте різні види приправ. Додайте тертці перцю, сіль, та інші спеції відповідно до ваших уподобань. Перемішайте приправи з м’ясом, щоб досягти рівномірного смаку.

4. Подавайте свиняче м’ясо з гарніром. Для того, щоб ваша вечеря була повноцінною, підготуйте картопляний гарнір. Закритий варіант – це картопля, яку можна приготувати заздалегідь, а потім швидко підігріти перед початком приготування страви. Очищені картопляні шматочки обсмажте на рослинному маслі, додайте сіль та інші спеції за смаком.

5. Не забудьте про час приготування. Готування страви з акуратними шматочками свинячого м’яса потребує дуже мало часу. Готуйте свиняче м’ясо на великому вогні протягом декількох хвилин, постійно помішуючи. Коли м’ясо стане золотистим, воно буде готове до подачі на стіл.

6. Подавайте страву зі свинячим м’ясом гарячою. Щоб насолодитися найкращим смаком, подавайте свиняче м’ясо з картоплею на стіл якнайшвидше після приготування. Так ваші гості зможуть насолодитися соковитим м’ясом та ароматним картоплевим гарніром.

Дивуємо свого обранця

Дивуємо свого обранця

На вечері зі свинини та картоплі можна приготувати багато смачних страв. Одна з них – пікантне свиняче м’ясо з картоплею. Для цього вам знадобиться шматок свинячого м’яса, кубиками наріжте його і перемішайте з картоплею, нарізаною також кубиками.

До приготування страви наріжте декілька невеликих перців, які додадуть пікантного смаку. Перед початком готування, зверніть увагу, чи є у вас всі необхідні інгредієнти. Якщо вам необхідно використати прянощі, то попередньо їх перемішайте і перетріть на тертці.

Після цього, ви можете приступити до приготування страви. Заготуйте посуду, яку ви будете використовувати. У каструлю налийте трохи олії і розігрійте її на середньому вогні. Покладіть свиняче м’ясо і обсмажте його до золотистого кольору. Потім додайте картоплю і продовжуйте смажити все разом ще кілька хвилин.

Через кілька хвилин добавте перці і сіль за смаком. Далі додайте прянощі і перемішайте все добре. Закрийте каструлю кришкою і продовжуйте готувати на невеликому вогні протягом приблизно 20 хвилин. Періодично перекладайте страву, щоб вона рівномірно протушкувалась.

На цьому приготування свинячого м’яса з картоплею закінчено. Подавайте страву на стіл гарячою. Ця страва стане чудовим гарніром на вечері і стане дуже смачним доповненням до свинячого м’яса.

Ароматна свинина в картопляній шубці

Ароматна свинина в картопляній шубці

Дуже смачна та апетитна страва, яка підійде як для повсякденної вечері, так і для особливих випадків. Її готування не займе багато часу і зусиль, а результат вас приємно здивує.

Почнемо з підготовки м’яса. Беремо невеликий шматок свинячого м’яса – можна використовувати кубиками або замороженою свининою. Попередньо приправляємо м’ясо сумішшю прянощів за вашим смаком (можна додати часнику, паприки, перцю, сіл тощо). Закриваємо посуд кришкою і залишаємо на кілька годин або на ніч, щоб м’ясо насичилося смаком приправ.

Потім переходимо до приготування картопляної шубки. Чистимо та ріжемо картоплю на невеликі шматочки. Беремо невелику сковорідку, розігріваємо її на вогні з розплавленим маслом. Поки масло розтоплюється, перемішуємо картоплю з сіллю та перцем за смаком. Коли масло нагрілось, кладемо картоплю в сковорідку і обсмажуємо до золотистого кольору.

Після обсмажування картоплі, знімаємо її з вогню і залишаємо в стороні. Тепер переходимо до приготування свинячого м’яса. Розігріваємо сковорідку з оливковою олією і кладемо на неї приправлену свинину. Смажимо її з обох боків до готовності – близько 5-7 хвилин з кожного боку на середньому вогні.

Готове м’ясо кладемо на тарілку і залишаємо трохи остигати. Потім наріжте його на невеликі шматочки та прикладіть до столу.

Тепер залишається тільки скласти страву. На тарілці кладемо шар картоплі, потім шматок свинячого м’яса, потім знову шар картоплі. Продовжуємо таким чином до закінчення інгредієнтів.

Смачного! Насолоджуйтеся ароматною свининою в картопляній шубці!