Зеленський назвав «смердючими покидьками» росіян, які обстріляли ракетами Одесу

Президент України Володимир Зеленський емоційно прокоментував ракетний обстріл Одеси, назвавши російських військових «покидьками».

Під час прес-конференції у суботу, 23 квітня, відповідаючи на питання журналіста з Туреччини, Зеленський, не стримуючи емоцій нагадав, що Одесу обстріляли перед великим святом – Великоднем.

«Ви ж бачите, що навіть перед Великоднем, це велике свято в Україні, велике сімейне свято. Сім ракет сьогодні прилетіло до Одеси. Сім! … Сім ракет, до житлового багатоповерхового будинку потрапила ракета. Вісім людей, за даними на цей момент, померло … Дитині три місяці, померла … Війна почалася, коли цій дитині місяць був. Ви уявляєте, що це взагалі відбувається? Покидьки смердючі! Як їх ще назвати? Інших немає слів! Просто покидьки!», – заявив Зеленський.

Він нагадав, що росіяни «люблять Одесу і називають її “мамою”», але навіть це місто потрапляє під обстріли.

23 квітня, російські військові обстріляли Одесу крилатими ракетами, одна з яких влучила у житловий будинок. Про це повідомляє «Суспільне». У результаті обстрілу загинули восьмеро мирних мешканців, серед них тримісячне немовля.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter