У Харкові десятеро загиблих і 35 поранених внаслідок обстрілу житлового кварталу

Росіяни прицільно обстрілюють житлові квартали з мирним населенням

Росіяни обстріляли житловий район Харкова, внаслідок чого загинули десятеро людей, 35 отримали поранення. Пошкоджено та зруйновано кілька будинків.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов спочатку повідомив про сімох загиблих, серед них – семимісячна дитина, 34 травмованих людей, з них – троє дітей.

«“Друга армія світу”, як виявляється, вміє воювати лише з цивільним населенням. Прошу вас, жителі Харкова, без крайньої необхідності зараз не перебувати на вулицях. Російська армія дуже підступна», – зазначив Олег Синєгубов.

Згодом у Генпрокуратурі повідомили, що кількість загиблих зросла до десяти. За інформацією слідчих, росіяни обстріляли Індустріальний район реактивними системами залпового вогню “Ураган”.

Нагадаємо, від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну у Харкові і області загинули 503 цивільні жителі, серед них 24 дитини. 14 квітня російські військовослужбовці обстріляли евакуаційні автобуси з мирними мешканцями на Харківщині. Загинуло 7 осіб, ще 27 людей отримали поранення.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter