Чернівецькі прикордонники застосували зброю для зупинки місцевих контрабандистів

Прикордонникам вдалося затримати одного із контрабандистів

У Чернівецькій області група контрабандистів під час втечі від прикордонників покинула ящики із сигаретами на 500 тис. грн. Чоловіків, які намагалися незаконно переправити сигарети в Румунію, помітили за 800 м від кордону. Прикордонникам довелося стріляти, проте затримали тільки одного із втікачів. Усі вилучені сигарети планують передати військовим.

Як у вівторок, 4 квітня, повідомили у Західному регіональному управління Держприкордонслужби, Чернівецький загін прикордонників на території відділу «Красноїльськ» за 800 метрів від кордону помітив осіб, які втікали. Попереджувальні постріли, які мусили зробити прикордонники, не зупинили контрабандистів: правоохоронці затримали тільки одного. На кордоні втікачі покинули 11 тис. пачок сигарет на 500 тис. грн.

«Покинувши свій товар при спробі затримання, буковинці вдалися до втечі. Однак, в ході переслідування, вдалося затримати одного чоловіка, який виявився місцевим мешканцем», – йдеться у повідомленні прикордонників.

Наразі вирішується питання щодо передачі сигарет військовим. Ящики із сигаретами направили до прикордонного підрозділу. Попередня сума оцінки сигарет близько півмільйона гривень.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter