Українські військові відкинули окупантів від Харкова на двох напрямках

Українські військові на двох напрямках змусили відступати російських окупантів. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Ми готові до розгортання будь-яких сценаріїв ще з 24 лютого. ЗС України тримають позиції. Ми чудово розуміємо маневри ворога та перегрупування. Тому готові до захисту та оборони Харкова», – наголосив він.

Найактивніші бойові дії зараз точаться поблизу міста Ізюм. Тут окупанти намагаються концентрувати велику кількість техніки, щоб просуватися до Луганщини і Донеччини. Українські військові завдають їм великих втрат у живій силі та техніці – окупанти втрачають багато літаків і бронетехніки.

На Дергачівському та Роганському напрямках ЗСУ відсунули ворога від Харкова. Однак оперативна ситуація в області змінюється швидко, тож українські військові не втрачають пильності й готові до будь-яких маневрів окупантів.

Нагадаємо, що за даними Пентагону, Київ залишається під загрозою, адже близько третини угруповання російських військ, які атакували Київщину та Чернігівщину, досі націлені на столицю.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter