У передмісті Запоріжжя росіяни обстріляли військовий полігон та завод

Вранці у п’ятницю, 18 березня, у передмісті Запоріжжя із реактивних систем залпового вогню «Смерч» росіяни обстріляли військовий полігон, завод та кар’єр, що прилягає до нього. Про це повідомили у Запорізькій обласній військово-цивільній адміністрації.

«Масштаби руйнування та втрати встановлюються», – повідомив​ речник Запорізької обласної військової адміністрації, полковник ЗСУ Іван Арєф’єв.

Обстріл відбувся приблизно о 08:00. На території заводу виникла пожежа, яку станом на 10:00 локалізували та продовжували гасити.

Згодом у ДСНС Запорізької області повідомили, що під час ліквідації пожежі загинув рятувальник.

«Під час гасіння загоряння ворог здійснив повторний обстріл в епіцентр займання. Рятувальники опинилися у смертельній небезпеці. На жаль, внаслідок вибуху загинув наш вогнеборець – старший пожежний 4 ДПРЧ Євген Донець», – повідомляє ДСНС.

Отримали поранення та травми різного ступеня важкості ще 5 співробітників ДСНС, які зараз перебувають у медичних закладах.

Нагадаємо, що два дні тому росіяни вперше скинули бомби на цивільні об’єкти Запоріжжя, зокрема, обстріляли залізничний вокзал та ботанічний сад.

P.S. Наступного дня Запорізька ОВА повідомила, що унаслідок обстрілу загинули дев’ятеро людей, зокрема один рятувальник. 17 людей поранені та ще 5 травмовані.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter