Швидкий та смачний рецепт томатного супу з квасолею

Томатний суп з квасолею – швидко і смачно

Шукаєте простий і смачний рецепт для приготування супу? Спробуйте приготувати томатний суп з квасолею. Цей суп вражає своїм насиченим смаком і корисними властивостями.

Для приготування цього смачного супу вам знадобиться кількість квасолі, свіжа та консервована, томатний соус, рослинне масло, цибуля, морква, картопля, петрушка, спеції та сіль. Почніть зі свіжої квасолі: очистіть її від шкірки і подрібніть на кусочки. Велику каструлю наповніть водою і вилейте туди квасолю. Варіть її протягом 15-20 хвилин, поки вона не стане м’якою.

Тим часом натріть на тертирці моркву і наріжте цибулю дрібними кубиками. Після цього розігрійте рослинне масло в сковороді і обсмажте цибулю та моркву до золотистого кольору. Додайте до сковороди томатний соус та перемішайте. Потім влийте цю суміш у каструлю з квасолею і перемішайте. Варіть суп протягом 10-15 хвилин на помірному вогні.

Для підсмажування додайте в каструлю картоплю, нарізану на кубики. Готуйте суп ще 15-20 хвилин. Підсмажте також різні спеції та тушкування цибулі і моркви. Додайте їх до каструлі і перемішайте. Поперчіть суп за смаком та додайте сіль. Коли картопля буде готовою, викладіть нарізану петрушку і можна подавати на стіл.

Рецепт № 1

Рецепт № 1

Для приготування смачного томатного супу з квасолею використовуйте мультиварку. Спробуйте наш рецепт і насолоджуйтеся смаком цього чудового бобового супу.

Спочатку підготуйте овочі. Подрібніть цибулю та моркву. В чашу мультиварки додайте рослинне масло та вимкніть режим “Тушкування”. Нарізану цибулю й моркву обсмажуйте у мультиварці до золотистого кольору.

Поки овочі тушкуються, викладіть квасолю в каструлю і залейте її водою. Додайте нашатковану свіжу петрушку, сковорідку горіх, додайте сіль та перець за смаком. Можете також добавити консервовану томатну пасту для більш насиченого смаку.

Коли овочі стали золотистими, додайте їх до каструлі з квасолею. Перемішайте все ретельно і додайте картоплю, нарізану на кубики.

Відкрийте мультиварку і виберіть режим “Суп”. Влийте овочі з квасолею в мультиварку і додайте необхідну кількість води. Поперчіть та додайте інші спеції за вашим смаком.

Закрийте мультиварку та виберіть режим “Готувати”. Поки суп вариться, можете спробувати і скоригувати смак.

Коли суп з квасолею буде готовий, подайте його на стіл та прикрасьте зеленню. Смачного!

Рецепт № 2

Рецепт № 2

Для приготування томатного супу з квасолею в мультиварці вам знадобиться:

  • 200 г квасолі;
  • 1 цибуля;
  • 1 морква;
  • 2 картоплі;
  • 1 банка консервованої томатної пасті;
  • 1 літр води;
  • 2 столові ложки рослинного масла;
  • сіль, перець та інші спеції за смаком;
  • свіжа петрушка для прикраси.

Квасолю переберіть, промийте та замочіть на кілька годин або навіть на ніч. Потім викладіть квасолю в каструлю, влийте 1 літр води та готуйте в режимі “тушкування” протягом 40-50 хвилин, поки квасоля не стане м’якою.

Тим часом можна нарізати цибулю, моркву та картоплю. У відповідному режимі мультиварки розігрійте масло та зажарте цибулю з морквою до золотистого кольору. Додайте картоплю, перемішайте та готуйте ще 5 хвилин.

Потім додайте консервовану томатну пасту до картоплі з цибулею та морквою, перемішайте ретельно. Додайте квасолю з водою та додайте ще 2 склянки води. Додайте сіль, перець та інші спеції за смаком. Закрийте мультиварку та готуйте суп протягом 20-25 хвилин.

Смачний томатний суп з квасолею готовий! При подачі можна прикрасити свіжою петрушкою. Спробуйте цей рецепт і приготуйте собі смачний та ситний супчик.

Рецепт № 3

Рецепт № 3

У цьому рецепті ви зможете приготувати смачний томатний суп з квасолею. Дуже смачний супчик, який підійде як на першу страву, так і на головну.

Для приготування цього супу вам знадобиться каструля, рослинне масло, цибуля, морква, картопля, квасоля, томатний соус, спеції та зелень. Можете використати свіжу або консервовану квасолю, якій вам більше сподобається.

Спочатку наріжте цибулю та моркву нашатковану. Розітріть і підсмажте їх на розігрітому маслі в каструлі до золотистого кольору. Додайте нарізану кубиками картоплю та квасолю. Перемішайте і поки наші овочі тушкуються, можна приготувати томатний соус.

Для томатного соусу ви можете використовувати консервований соус або приготувати його самостійно. Для цього змішайте нарізані томати, розітріть їх і додайте різні спеції за вашим смаком – сіль, перець, горіх мускатний. Перемішайте і додайте до овочів у каструлю.

Потім влийте у каструлю достатню кількість води, щоб перекрити овочі. Додайте сіль та перець за смаком і доведіть до кипіння. Зменшіть вогонь та готуйте на помірному вогні протягом 20-30 хвилин. Періодично перемішуйте, щоб суп не пригорів.

Коли суп готовий, додайте свіжу петрушку та ретельно перемішайте. Суп готовий до подачі на стіл! Спробуйте цей смачний томатний суп з квасолею та насолоджуйтесь його неперевершеним смаком!

Рецепт № 4

Рецепт № 4

Для приготування цього смачного томатного супу з квасолею вам знадобиться:

  • 1 чашка квасолі (можна взяти консервовану)
  • 2-3 шт. картоплі
  • 1 шт. морква
  • 1 шт. цибуля
  • 2-3 ст. л. рослинного масла
  • 2-3 ст. л. томатного пюре
  • 1 ст. л. подрібненої петрушки
  • сіль і перець за смаком
  • 1 горіх часнику

Приступаємо до приготування:

  1. Овочі наріжте невеликими кубиками або сіком в мультиварку.
  2. Включіть мультиварку в режимі “тушкування” і поки овочі пасуються, можна приготувати квасолю. Для цього в каструлю з водою додайте квасолю і приготуйте до готовності.
  3. Додайте квасолю до супу разом з водою, в якій вона варилася.
  4. Викладіть картоплю нарізану кубиками.
  5. Потім додайте томатне пюре, розведене у воді.
  6. Також можна додати пару столових ложок горіха часнику для більш насиченого смаку.
  7. Для підсилення смаку додайте рослинне масло.
  8. Додайте сіль і перець за смаком, перемішайте.
  9. Поставте мультиварку на режим “тушкування” на 20-30 хвилин.
  10. Суп буде готовий, коли картопля м’яка і смачна.

Готовий суп посипте ріпчастою петрушкою і подавайте.

Не забувайте смакувати і, при необхідності, додати більше спецій або солі – рецепт можна доповнювати за своїми смаковими вподобаннями. Смачного!