Внаслідок обстрілу передмістя Херсона тяжко поранена 11-річна дівчинка

Дівчинка постраждала у селищі Кіндійка під Херсоном

Росіяни вчергове обстріляли передмістя Херсона. Внаслідок атаки, яка відбулася у неділю, 8 жовтня, серйозні ушкодження отримала 11-річна дівчинка, повідомили у прес-службі Офісу Генпрокурора.

Окупанти атакували селище Кіндійка, розташоване на правому березі Херсону поблизу Антонівського мосту, приблизно о 15:45, імовірно з артилерії. Атака була другою за день, зазначили правоохоронці.

«Множинні осколкові поранення, перелом руки та травму голови, отримала 11-річна дівчинка, її госпіталізовано. Стан дитини важкий, медики борються за її життя», – повідомили у прес-службі Офісу Генпрокурора.

У прес-службі Херсонської ОВА уточнили, що внаслідок отриманих травм дівчинка перебуває у комі.

«Раніше через обстріл селища постраждали три літніх жінки. Вогонь прийшовся по території поблизу церкви. Загалом від початку доби на Херсонщині поранення різного ступеня отримали 16 людей. Серед яких – 9-місячна дитина», – повідомили у прес-службі ОВА.

Зафіксувавши обстріл, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 ККУ (порушення законів та звичаїв війни).

Нагадаємо, 30 вересня окупанти обстріляли будівлю гімназії в Херсоні. Внаслідок обстрілу було пошкоджено приміщення старшої та початкової школи.