ЗСУ вдарили по скупченню росіян, які святкували день артилериста

19 листопада на території окупованої частини Херсонщини росіяни влаштували концерт до дня артилериста

Сили оборони України завдали вогневого удару по скупченню російських військових 810-ї бригади морської піхоти. Цю інформацію 22 листопада підтвердив Центр стратегічних комунікацій ЗСУ.

Про удар по військових 810-ї бригади морської піхоти кілька днів тому повідомили російські пропагандистські медіа та Telegram-канали. Там стверджували, що 19 листопада на території окупованої частини Херсонської області росіяни організували концерт до дня артилериста. В цей момент у примішення, де були бійці морської піхоти, прилетів снаряд.

22 листопада Стратком ЗСУ підтвердив удар по скупченню російських морпіхів та повідомило, що внаслідок ураження було знищено одночасно кілька десятків окупантів, приблизно сотня дістала важких поранень.

«За повідомленнями російської сторони, у момент удару окупанти зібралися для відзначення так званого Дня російського артилериста. Сили оборони України оперативно визначили місце проведення святкових заходів росіян і гаряче привітали їх», – ідеться в повідомленні Стратком ЗСУ.

Російські ЗМІ також повідомляють, що, крім військових, від удару нібито загинула режисерка Поліна Менших, яка виступала перед окупантами.