Росія поширює фейки щодо Плану перемоги Зеленського – Центр стратегічних комунікацій

У Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКСК назвали “ворожою нісенітністю” інформацію кремлівських пропагандистів про те, чому Президент України Володимир Зеленський досі не оприлюднює План перемоги.

Про це у Фейсбуці інформує Центр стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКСК.

Коментуючи заяву російського “журналіста”-пропагандиста Руслана Мармазова про те, що Зеленський нібито відкладає оприлюднення Плану перемоги України, бо розуміє, що начебто “справи його кепські” і начебто прагне “якось натиснути психологічно на західних спонсорів”, у Центрі стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки наголосили, що це – брехня.

У Центрі нагадали, що автор подібних фейків – псевдожурналіст Мармазов – був досить відомою особою у вузьких колах української спортивної журналістики й 10 років працював пресаташе донецького ФК “Шахтар”, але у 2015 році втік до РФ, звідки почав поливати брудом і Донецьк, і Україну.

Окрім того, Мармазов відомий своїми проросійськими поглядами – зокрема, він висловив підтримку так званій “ДНР” і стверджував, що його ніхто не звільняв з донецького клубу і що він залишив його “за власним бажанням під тиском політичної ситуації”.

“Насправді його з ганьбою вигнали з клубу за пияцтво і непристойну поведінку. У 2019 році через путінську спрощену процедуру отримав громадянство РФ. Та в самій Росії він, за великим рахунком, виявився нікому не потрібний. Тому зараз Мармазов поневіряється різноманітними інформаційними сміттярками, які залюбки публікують його маразматичні “думки”, – поінформували у Центрі стратегічних комунікацій при МКСК.


507

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *