Прості та ефективні способи очищення мікрохвильової печі від забруднень

Кілька простих способів для чищення мікрохвильовки

Мікрохвильовка – це незамінний помічник кожного сучасного господаря. Вона швидко і легко нагріває, розморожує та готує їжу. Однак, в той же час, вона збирає багато жирних плям, розбризкує їжу по всій робочій поверхні та зберігає неприємні запахи.

Мікрохвильовка - це незамінний помічник кожного сучасного господаря. Вона швидко і легко нагріває, розморожує та готує їжу. Однак, в той же час, вона збирає багато жирних плям, розбризкує їжу по всій робочій поверхні та зберігає неприємні запахи.

Тому, важливо знати кілька простих способів, які дозволять швидко та ефективно очистити свою мікрохвильовку без зайвих зусиль. В даній статті ми пропонуємо вам декілька варіантів, які можуть бути використані навіть без спеціальних миючих засобів.

Почнемо з поверхневого чищення. Для цього вам знадобиться миска з тарілкою внутрішні стінки мікрохвильовки, сода та змочена губка. Все, що потрібно зробити, це викласти соду на змочену губку та протерти всі брудні місця. Сода легко зніме жир та видалить неприємні запахи, а змочена губка зробить процес ще більш простим та швидким.