“Україна їм не пробачить, нікому, нічого”, – Зеленський звернувся до окупантів та колаборантів

Україна вистоїть у боротьбі проти Росії, українцям слід продовжуватися знищувати ворога всіма можливостями, а на окупантів та колаборантів чекає покарання.

Про це у нічному відеозверненні 13 березня сказав президент України Володимир Зеленський.

“Україна вистоїть у цьому випробуванні. Нам потрібен час, нам потрібні сили, щоб переломити військову машину, яка прийшла на нашу землю. Не буду применшувати загрозу і не стану перебільшувати здобутки. Ми чесні люди, а не міністерство оборони Росії, яке бреше усім – мільйонам своїх громадян і навіть очільнику Російської Федерації. Тому кажу відверто – ще потрібно триматися, ще потрібно боротися. Щодня, щоночі шукати, як завдати ворогу максимальної шкоди на всіх напрямках оборони – під Житомиром, Києвом, Черніговом, Сумами, Харковом, Луганськом, Донецьком, Маріуполем, на півдні країни, і на дипломатичному фронті нашої держави. Маючи таку тактику, і маючи впевненість у своїх силах, ми прийдемо по своє”, – сказав президент.

Зеленський додав, що ми “прийдемо в Мелітополь, і в Генічеськ, всюди, де наша земля”.

“І хай окупанти знають, хай знають усі колаборанти, яких вони знайдуть, що Україна їм не пробачить, нікому, нічого. Україна не забуде! Україна знайде і притягне до відповідальності кожного так, як це буде можливо”, – наголосив президент.


33