Додаток для знайомств Tinder оголосив про вихід з Росії

Окрім Tinder з російського ринку також вийдуть програми Hinge і PlentyOfFish

Один з найбільших додатків для пошуку знайомств Tinder виходить з російського ринку, про що заявив у своєму щорічному звіті. Про це у вівторок, 2 травня, повідомила агенція Reuters.

За даними звіту, Tinder Match Group, до якої належить додаток для знайомств, має вийти з ринку Росії до 30 червня 2023 року. У документі йдеться, що наразі бренд поступово обмежує доступ до своїх послуг в Росії.

«Ми прагнемо захищати права людини. Наші бренди вживають заходів щодо обмеження доступу до своїх послуг у Росії та завершать свій вихід з російського ринку до 30 червня 2023 року», – повідомили у звіті.

Чому компанія не вийшла з російського ринку раніше, у 2022 році, документ не пояснив. Разом з Tinder з Росії вийдуть інші додатки для знайомств, які належать цій групі – Hinge і PlentyOfFish.

Загалом за час повномасштабного вторгнення Росії до України з російського ринку повністю вийшло 223 компанії, ще 717 призупинило свою діяльність на території країни-агресора.

Нагадаємо, 16 квітня німецький таблоїд Bild повідомив, що російські спецслужби, зокрема, ФСБ, використовують Tinder для того, щоб вербувати німецьких урядовців та військових. За даними видання, жінки, що працюють на росіян, втираються в довіру німецьким чоловікам та призначають через Tinder побачення посадовцям Бундесверу чи військовослужбовцям, намагаючись дізнатися дані про оборону країни. Зокрема агенток цікавила інформація про поставки та ситуацію навколо України.

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та
натисніть
Ctrl+Enter