Британка помітила особливість українців: дивується нашим стандартам якості

Британка під ніком elliesukrainianlife у ТікТок розповідає про своє життя в Україні. Вона заміжня і мешкає у приватному будинку на Одещині.

Цього разу у своєму блозі, який має десятки тисяч підписників з різних країн світу, вона розповіла про високі стандарти якості українців.

Це стосується всього, – каже авторка відео.

І наводить декілька прикладів:

Їжа. Коли я тільки приїхала, я відвідувала звичайні супермаркети й купувала все в одному місці. Але потім родичі чоловіка почали говорити, що ці продукти мають надлишок хімії, ненатуральні, шкідливі.
Тому треба йти на базар і купувати натуральні, органічні продукти. Зазвичай це навіть дешевше, або ж за тією ж ціною. Українці зазвичай дуже обізнані щодо місцевих виробників органічної продукції, яких багато. Тож чому цим не користуватися? – розмірковує британка.

Також вона помітила, що коли українці готують, наприклад, салат, для них дуже важливо нарізати інгредієнти однаковими ідеальними кубиками. І в розмові за столом люди часто коментують розмір нарізки в салаті.

Одяг. В Англії я могла б піти в магазин у піжамі, – розповідає Еlliе, – і ніхто б на це не звернув увагу. Тут люди думають про те, що вдягнути, значно більше.

Автомобілі. В Україні це велика справа! Люди дуже зациклені на тому, який в тебе автомобіль. В Англії – в тебе є авто – чудово. Немає – їздиш потягом. Будь-яке авто: велике, маленьке, дешеве, дороге – немає значення. Тут люди значно більше звертають увагу на марку машини. Це статусна річ.

Наприкінці свого відео блогерка відзначила дійсно високу якість продуктів в Україні. Та розповіла про свого чоловіка-українця.


794

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *