Рецепт приготування курки по-албанськи: смачно і соковито

М’ясо по-албанськи з курки рецепти приготування

М’ясо по-албанськи з курки – це смачна страва, яка може бути відмінним варіантом для обіду або вечері. Ця страва готується з дрібно нарізаного курячого філе, яке подрібнюємо на кубиками. Вона може бути приготована у духовій шафі або на плиті.

Підготовка курячого м’яса по-албанськи починається з чищення курки. Для цього видаляємо шкірку та кістки з філе. Потім нарізаємо його на дрібні кубики. До курячого м’яса додаємо сіль, просіяне борошно, яйце та розглянемо ці компоненти. Після цього викладаємо м’ясо на дошку та подрібнюємо його ложкою або спеціальним пристроєм для подрібнення м’яса.

Після подрібнення курячого м’яса додаємо до нього дрібно нарізані зубчики часнику, просіяне борошно та суміш спецій. Вимішуємо масу до однорідності, додаючи при необхідності дрібну кількість води або розглянемої олії. Готову масу можна використовувати для приготування котлеток або запікання в духовій шафі.

М’ясо по-албанськи з курки можна подавати зі свіжим салатом або гарніром з картофельних пюре. Ця страва відмінно підходить для сімейного обіду або для святкової вечері. Спробуйте приготувати це смачне та ситне блюдо та порадуйте своїх близьких чудовим смаком курячого м’яса по-албанськи!

Як приготувати справжнє м’ясо по-албанськи

Як приготувати справжнє м’ясо по-албанськи

Справжнє м’ясо по-албанськи – це смачна та ароматна страва, яка приготовлюється з курячого філе. Для приготування цієї страви потрібно використовувати тільки курки відомих сортів. Для початку, куряче філе потрібно промити під проточною водою, щоб видалити всі забруднення.

Потім куряче філе розрізаємо на кубиками або дрібно нарізаємо, залежно від бажаного розміру шматочків м’яса. Промите м’ясо посипаємо просіяне борошною, щоб воно було покрите з усіх сторін.

У окремій мисці вимішуємо суміш з яйцем, просіяним борошном, сіллю та спеціями. Додаємо у цю суміш кубики м’яса та добре перемішуємо, щоб кожен шматочок був покритий сумішшю.

Розглянемо процес запікання м’яса. Для цього м’ясо викладаємо на промазану рафінованою олією форму та запекаємо в духовій печі протягом 20-30 хвилин при температурі 180 градусів. Якщо ви хочете, щоб м’ясо було соковите та ніжне, то рекомендується змінити температуру під час запікання на 160 градусів та продовжити час до 40-45 хвилин.

Під час запікання можна додати до м’яса соку лимона або подрібнювати зубчики часнику, щоб надати страві ще більше смаку. Також можна додати до суміші з яйцем та спеціями дрібно нарізані зелені трави, наприклад, петрушку або кріп.

Після запікання м’ясо по-албанськи вийде смачним та хрустким. Ця страва відмінно підходить як для повсякденного обіду, так і для святкового застілля. Подається з гарячими або холодними соусами, овочевими салатами та картоплею, та запікані курячі кубики можна використати як начинку для бутербродів або піци.

Ніжні котлетки з рубаної курки

Ніжні котлетки з рубаної курки

Якщо ви хочете приготувати ніжні, соковиті котлетки з курячого м’яса, то розглянемо рецепт страви “Ніжні котлетки з рубаної курки”.

Спочатку очищуємо та нарізаємо куряче філе на кубиками. Дрібно подрібнюємо зубчики часнику та додаємо до м’яса. Просіяне борошно разом з сумішшю спецій також додають до курки.

Вимішуємо м’ясну суміш руками, додаючи трохи рафінованої олії та сіль за смаком. Щоб котлетки були ще ніжнішими, можна додати трохи льоду або холодної води.

Потім формуємо котлетки з отриманої маси, розгорнувши її в долонях. Котлетки можна запікати в духовій шафі або на пательні з додаванням олії.

Приготовані котлетки подаємо гарячими, прикрасивши зеленню або свіжими овочами. Ця страва стане чудовим варіантом для обіду або вечері.

Приготування

Приготування

Якщо ви хочете приготувати куряче м’ясо по-албанськи, розглянемо простий рецепт.

1. Куряче філе промиваємо під холодною водою і чистимо від шкіри та жиру.

2. М’ясо подрібнюємо дрібно, викладаємо в миску і додаємо просіяне борошно, сіль, спеції за смаком.

3. Додаємо яйце і все добре вимішуємо до однорідної суміші.

4. З отриманої суміші формуємо котлетки або курячі шматочки.

5. Приготувати запікаємо на рафінованій олії до золотистого кольору з обох боків.

6. Курячі котлетки можна також приготувати в духовій шафі. Достатньо розігріти духовку до 180 градусів, викласти котлетки на противень, змащений олією, і запікати приблизно 15-20 хвилин.

7. Готову страву подаємо на стіл, нарізаємо на порції і прикрашаємо зеленню. Смачного!

Пікантне м’ясо запечене в духовці

Пікантне м’ясо запечене в духовці

Для приготування пікантного м’яса запеченого в духовці вам знадобиться куряче філе. Його треба дрібно нарізати на кубики, а потім подрібнити до стану фаршу. Якщо ви хочете, щоб м’ясо було ніжніше, рекомендується подрібнити його двічі або навіть тричі. Додайте сіль за смаком.

Віджміть зубчики часнику та додайте їх до м’ясного фаршу. Для приготування суміші для запікання, вимішайте рафіновану олію та просіяне борошно. Додайте до цієї суміші сіль, спеції та приготоване м’ясо. Все це добре перемішайте.

Потім формуємо котлетки з фаршу та викладаємо їх на підготовлену форму для запікання. Поставте її в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів. М’ясо запікаємо протягом 20-25 хвилин.

Поки м’ясо запікається, можна приготувати гарнір. Наприклад, ви можете подрібнити булочку і підсмажити її на розігрітій сковороді з олією. Це буде чудовий додаток до пікантного м’яса.

Коли м’ясо готове, вийміть його з духовки і трошки охолодіть. Після цього викладіть на тарілку і прикрасьте зеленню. Подаємо з гарніром та соусом за смаком.

Така страва вийде дуже соковитою та пікантною. Вона може стати головним блюдом на вашому столі або чудовим варіантом для святкового обіду. Спробуйте приготувати пікантне м’ясо запечене в духовці, і ви точно не пошкодуєте!

Додамо в страву сирні нотки

Додамо в страву сирні нотки

Якщо ви хочете приготувати куряче філе по-албанськи з сирним присмаком, то сьогодні ми розглянемо рецепт такої страви. Для початку, треба підготувати м’ясо.

Ми беремо куряче філе і нарізаємо його на кубики. Для цього краще використовувати гострий ніж. Куряче філе потрібно промити під холодною водою, щоб позбутися непотрібних домішок.

Після промивання м’ясо просіяним борошном і викладаємо на духову форму з рафінованою олією. Запікаємо куряче м’ясо до золотистого кольору.

Тепер розглянемо сирну суміш, яку додають до страви. Для цього потрібно взяти сир твердих сортів, подрібнити його на дрібну тертку, або пропустити через м’ясорубку зі спеціальним наконечником. В результаті отримаємо сирну масу.

До сирної маси додаємо дрібно нарізані зубчики часнику, сіль, спеції та яйце. Вимішуємо все це ложкою до однорідності. Готову сирну суміш додаємо до запеченого курячого м’яса і ще раз запікаємо в духовій печі, щоб сир із м’ясом з’єдналися в смачні котлетки.

Така страва буде чудовим доповненням до будь-якого обіду чи вечері. Її можна подавати з картоплею, овочевим гарніром або просто зі свіжим салатом. Сирні нотки нададуть особливого смаку вашому обіду і зроблять його незабутнім.