На Харківщині поліцейські притягнули до відповідальності власницю крамниці за порушення порядку провадження господарської діяльності

В селі Черемушне Чугуївського району жінка здійснювала продаж підакцизних товарів без ліцензії. 

Викрили порушення 12 вересня дільничні офіцери поліції сектору превенції відділу поліції № 2 Чугуївського РУП ГУНП в Харківській області під час патрулювання. Поліцейські виявили на вітрині магазину цигарки та алкогольні напої.  Документів на право продажу такої продукції жінка не мала. З торгової точки вилучили 292 пачки цигарок та 46 пляшок спиртного.

Щодо власниці крамниці поліцейські склали адміністративні матеріали за ч. 1 ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення, а алкоголь та цигарки було вилучено відповідно до вимог законодавства. 

За  порушення порядку провадження господарської діяльності правопорушниці загрожує накладання штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією продукції чи грошей одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.

Відділ комунікації поліції Харківської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *