В ЦНАП Чугуївської міськради забезпечено безбар’єрний доступ до надання адмінпослуг

Роботу ЦНАП проінспектував заступник начальника Харківської ОВА Андрій Дорожко.

Він зазначив, що сфера надання адміністративних послуг є та залишається однією з найважливіших складових розбудови системи доступних, прозорих сервісів суб’єктів владних повноважень. Розвинута сервісна служба створює сприятливі умови для ведення бізнесу, розвитку територіальних громад та забезпечення прав громадян України в отриманні послуг. 

«Наразі послуги в установі надають 7 адміністраторів. Загалом це 348 адміністративних послуг, серед яких: Державна міграційна служба, Державний земельний кадастр, соціальні послуги, Державна інспекція архітектури та містобудування України», – повідомила керівниця ЦНАП Ірина Вишлова.

На базі ЦНАП функціонує сервіс у форматі «Єдине вікно» для ветеранів, Захисників і Захисниць України та членів їх сімей. В межах реалізації Національної стратегії зі створення безбар’єрного простору в Україні, приміщення установи облаштоване для людей з інвалідністю та маломобільних груп населення. Тут є можливість оплатити адміністративні послуги через POS-термінал, наявний безкоштовний WI-FI. Отримати консультацію щодо адміністративних послуг можна за телефоном або у онлайн режимі. 

У планах установи – почати надавати в ЦНАП адміністративні послуги Державного реєстру актів цивільного стану та впровадити заміну й оформлення посвідчень водія, а також державної реєстрації транспортних засобів. Крім того, громадою замовлено новий проєкт будівлі, в якій буде розміщений новий сучасний ЦНАП.

В межах підтримки громади, від БФ «Мирне небо» за сприяння Харківської ОВА, Чугуївській міській раді передано генератор потужністю 22 кВт для забезпечення безперебійної роботи ЦНАП.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *