Що швидко і смачно приготувати з телятини – ідеї страв

Що приготувати з телятини швидко і смачно

Телятина – це дуже ніжне і смачне м’ясо, яке дозволяє готувати різноманітні страви. Не потрібно витрачати багато часу, щоб приготувати смакоту з цього м’яса. Один з варіантів приготування – телячі котлети. Вони швидкі і прості у виконанні. Покрокову інструкцію наведено нижче.

Спочатку необхідно промити телятину і подрібнити її на м’ясорубці. Відбиваємо шматочки м’яса до стану тоненьких котлеток. Для смаку додаємо сіль, перчик і інші приправи за смаком. Також потрібно натерти цибульку і додати до м’ясного фаршу. Зовні котлетки мають бути злегка золотисті.

Увага! Під час обробки і використання сирих продуктів, дотримуйтеся вимог щодо безпеки та гігієни. Завжди промивайте руки та кухонні речі до приготування їжі.

Потім на сковороду нагріваємо рафіновану кухонну олію і змащуємо її шматочками сала. Коли сало розтопиться, кладемо котлетки і тушкуємо до готовності з обох боків. Також можна приготувати соус з цибулі та грибів. Для його приготування потрібно нарізати цибулю та гриби, обсмажити їх на сковороді до золотистого кольору, приправляємо сіллю і перцем.

Отриманий соус загортаємо котлетками і подаємо на стіл. Смачна страва готова! Її можна подавати з картоплею, макаронами або вживати самостійно. Подавайте з бажаними гарнірами та свіжими овочами для збагачення смакових відчуттів. Насолоджуйтеся!

Ніжна телятина під грибним соусом

Телячу тушку, або м’ясо з задньої частини телячої ноги, можна використовувати для приготування різних страв. Одним із варіантів є ніжна телятина під грибним соусом.

Спочатку м’ясо потрібно промити під проточною холодною водою, після чого його тушкують у кухонній сковороді на розігрітій рафінованій соняшниковій олії до золотистого кольору. Отриманий якісний шматочок м’яса знімаємо з вогню і даємо йому вистоювати.

Перед тим, як варити грибний соус, ми повинні зайнятися самими грибами, промиваючи їх, очищаючи від скоринки та порізавши надрізами. Далі їх треба тушкувати на сковороді з добре прогрітим салом під кришкою до отримання готовності. Увага: гриби в ході обсмажування можуть виділяти соки, тому важливо буде цю рідину випаровувати.

Коли гриби готові, м’ясо солятимемо, перчимемо і приправляємо за смаком. Потім гриби смажимо протягом декількох хвилин до золотистого стану. Додамо до грибів підрубану цибулю і пасеруємо її до рум’яного кольору. Потім додаємо м’ясо і накриваємо його підрум’яненою цибульно-грибною сумішшю.

Трави, які будуть додаватися до соусу, залежать від особистого смаку і бажання кожного господаря. Таким чином, ми оберемо і додамо до соусу ті найкращі трави, які сподобаються нам і запам’ятаються нам найдовше. Все залежить від нашої уяви в приготуванні такої страви.

Після всіх цих речей, ми можемо концентруватися на тушкуванні м’ясних шматочків. На великій сковороді ставимо сало тоненькими пластинками і нагріваємо його до того часу, поки все сало не буде розтоплене. Потім ми можемо поставити на сковороду м’ясні шматочки і смажити їх до золотистого кольору.

Таким чином, ми свіжо відбиваємо філе на м’ясні шматочки і приготувуємо з них найсмачніші кулінарні рецепти. Теляча тушка – це смачна страва, яку можна приготувати швидко і смачно. Із цією тушкою можна приготувати котлетки. Приправляємо тушку отриманою м’ясною сумішшю і цибульним соусом. До такого соусу можна додати горошок або інші овочі.

Приготування

Приготування

Для приготування смачної страви з телятини потрібно взяти кусок м’яса, натираємо його сіллю і перцем. Увага! Не забудьте розігріти кухонну сковороду з рафінованою олією.

Потім вибираємо цибулини, які обов’язково мають бути свіжими. І чистимо їх, ріжемо на крихітні кубики. Приправляємо теляче м’ясо цибульками і м’ясним соком.

Далі мясні котлетки потрібно обгорнути салом. Вибираємо гарні кусочки сала, промиваємо його і ріжемо на тонкі пластинки. Загортаємо кожну котлетку в сало, рівномірно розподіляємо його на м’ясі. М’ясо можна приправити додатково свіжими травами або спеціями.

Розігріваємо сковороду з маслом і кладемо на неї котлетки. Нагріваємо їх з обох сторін до золотисто-коричневого кольору. Потім додаємо до них гриби: вибираємо свіжі чи мариновані гриби, різноманітні трюфелі або шампіньйони. Ставимо сковороду на вогонь і жаримо їх протягом кількох хвилин.

Отриманий у процесі приготування соус можна подавати до страви окремо, а можна підливати його безпосередньо на готові котлетки. М’ясо в цивільних сувенірах усередині зберігає ніжність. Іноді його ще також пасує гарно вибритим сиром.

Телятина по-французьки

Телятина по-французьки

Для приготування страви “Телятина по-французьки” потрібно взяти свіжу телячу тушку і добре промити її холодною водою. Потім натираємо м’ясо сіллю і перчиком з обох боків, щоб воно вийшло досить смачним.

Далі готуємо начинку для телячої тушки: відбиваємо гриби і цибулину у кухонній плівці. Затемнюємо цибулю на рафінованій рослинній олії до золотистого кольору. Додавайте гриби і трохи сковорідки разом зі цибулею. Гриби з цибулею залишаються натуральними витонченими. Зелену цибулю тушкуємо на пару хвилин відразу з витятими грибами. Додайте туди нар. цибулини і все бережно перемішайте. Все складається в один рівний шар і приминається холодними м’ясом в рафіновану сало.

Тезультат – готові котлетки-рулети. Отриманий продукт крихкий, смачний, з приємною ароматною корінню. Увага! Визначає готовність вже на первісті, а не почекайте до м’ясне м’ясоцмийного м’ясцевого мліна. Картофель обов’язково, на мою думку, має бути під гарнірутом. Звертайте увагу на наші рецепти котлет рультю за рецептом, якщо м’ясо за покриттям підуть коржиками з смаженою масляницею.

Перед подачею кулінарної ласощі, котлети змащуємо соусом, що використовується при приготуванні телячої тушки. Звернути увагу на сітках, готуємо соус не в вигляді кожного зворотного півмісяця, а культурною, платообразной скоринками. Теляча шкіра під цибульні шляхів – пістольничка. Вона має розправитися на тоненькі смужки, які можна приготувати до кінця готовності.

Пікантний м’ясний рулет

Пікантний м’ясний рулет

Для приготування пікантного м’ясного рулету з телятини потрібно мати на кухонній полиці кілька речей: телячу тушку, сіль, перчик, м’ясо з грибами, цибулину, сало, соус і рафіновану сіль.

Спочатку м’ясо промиваємо і натираємо сіллю, перчиком і рафінованою сіллю. Потім його отримані скоринки загортаємо насичено смачними шматочками сала і вибираємо цибулі. Приділяємо особливу увагу телячій тушці, оскільки її потрібно відбивати, щоб стало ніжною і смачною.

М’ясо з грибами на тоненькі шматочки. Потім отримані м’ясні наготовленими шматочками сковородою. Куштуємо цибулю і бульйон, а потім добавляємо до страви теляче м’ясо з грибів. Таким чином, смажимо цю м’ясну скоринку до готовності.

Отриманий шматочок м’яса з грибами загортаємо в рулет і змащуємо його соусом. Додаємо до соусу цибулю і розтерту цибулю. Нагріваємо сковородку і смажимо рулет до готовності.

Готовий пікантний м’ясний рулет подаємо на стіл, приправлений зеленню і цибулевим соусом. Це смачна страва, яку можна швидко приготувати і насолоджуватися її неперевершеним смаком.

Рубані соковиті котлетки

Рубані соковиті котлетки

Ви не зможете відмовити собі у задоволенні, коли спробуєте рубані соковиті котлетки з телятини. Ця страва стане чудовим вибором для повсякденного обіду або святкового застілля.

Щоб приготувати ці котлетки, потрібно взяти свіжу телятину та натираємо її на тоненькі шматочки. Потім, нижніку м’яса трохи постукаємо, щоб отримати рублене м’ясо.

У кухонній сковороді нагріваємо рафіновану рослинну олію, на якій будемо смажити котлетки. Додаємо у сковороду різану фінко сіль, перчиком, наші котлетки та смажимо їх з обох боків на помірному вогні протягом 7-10 хвилин до готовності.

Під час приготування котлеток, ви можна також додати до сковорідки розтоплене сало, що витоплене з сала, цибульні скоринки, грибів, соусом або бульйоном, щоб придати цьому блюду особливий смак.

Коли котлетки будуть готові, вийміть їх із сковороди та змащуємо розтопленим салом. Можна подавати гарячими або прохолодними зі свіжими овочами або картоплею приготованою на гарнір.

Смачного!