Торгівельні мережі Харківщини продовжують долучатися до програми «Національний кешбек»

До програми «Національний кешбек» долучилися 60 торгівельних точок в Харківській області.

Програма ініційована Президентом України Володимиром Зеленським для підтримки вітчизняного виробника та купівельної спроможності українців розпочала повноцінну роботу. Вітчизняні виробники та торгівельні мережі продовжують долучатися до «Національного кешбеку». Вже понад 235 тисяч товарів залучені до програми, майже 1,6 мільйона громадян відкрили рахунки для нарахування кешбеку. На електронні картки українців за програмою нараховано більш як 42 мільйона гривень. 

«Для товаровиробників та жителів Харківської області – це надважлива програма. Адже завдяки її роботі збільшується попит на українську продукцію та підтримується купівельна спроможність громадян. Відповідно до програми, за придбання товарів українського виробника, покупці отримують 10% кешбеку від покупки. Кошти можна використати для донатів на Збройні сили України, оплату комунальних послуг, придбання ліків та військових облігацій тощо. Беріть участь в цій програмі, підтримуйте вітчизняного товаровиробника», – зазначив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов. 

Однією з перших до програми в Харківській області долучилася мережа регіональних супермаркетів «Чудо маркет». Товари, що долучені до програми «Національного кешбеку», позначені відповідними значками. 

«Програма мотивує нас – українців, купувати саме вітчизняні товари. Це допомагає підтримати місцевих виробників і підсилити економіку країни. Переконаний, що дедалі більше товаровиробників з Харківщини долучаться до програми», – зазначив керуючий одного з магазинів «Чудо Маркет» Григорій Гожда. 

Аби долучитися до програми та отримувати кешбек від покупок українського виробництва, необхідно подати заявку в «Дія». З покроковою інструкцією можна ознайомитись за посиланням

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *