Смачні рецепти салату з консервованої скумбрії та яйцем для вашого столу!

Салат з консервованої скумбрії з яйцем смачні рецепти

Салат з консервованої скумбрії з яйцем – це прекрасна ідея для швидкого та смачного перекусу. Його приготування не займе багато часу, а результатом буде апетитна та ситна страва.

Перш за все, очищуємо і солимо яйця. Потім варимо їх у киплячій воді протягом 10-15 хвилин. Після варіння охолоджуємо і нарізаємо на кубики.

Далі готуємо капусту. Ми ріжемо її на сіточку та заправляємо майонезом, можна додати трохи олії для насиченості смаку. Далі додаємо нашу консервовану скумбрію, розкладаємо її на кубики.

Також до салату додаємо наші цибулини, які ми ріжемо дрібними кубиками. Далі приготувуємо моркву, теремо її на тертці, а потім додаємо до салату. Можна додати трохи свіжого чорного перцю для насиченості смаку.

Покриваємо салат смаженими синіми кубиками – це додасть страві особливий смак. Змішуємо всі інгредієнти, обов’язково додаємо сіль і надаємо салату час для запекання смаків. Зазвичай це займає приблизно 20-30 хвилин.

Тепер наш смачний салат з консервованої скумбрії з яйцем готовий до подачі. Приберіть його у салатницю і насолоджуйтесь чудовим смаком та ароматом. Цей рецепт точно прийде вам до смаку!

Простий рецепт вишуканої закуски

Якщо вам потрібно швидко приготувати вишукану закуску, яка привабить своїм смаком і виглядом, пропоную спробувати салат з консервованої скумбрії з яйцем.

Для приготування цього салату вам знадобиться кілька консервованих банок скумбрії, яйця, капуста і моркву. Очистимо овочі і наріжемо їх кубиками. Відокремлюємо жовтки від білків і наріжемо жовтки кубиками, а білки розтертці. Цибулю наріжемо дрібніше, а томатний соус змішуємо з майонезом.

Відкриваємо банки з консервованою скумбрією, злегка відціджуємо її від олії і кидаємо в сіточку для відцідження. Потім розбираємо скумбрію на кусочки і додаємо її до інших інгредієнтів у салатниці. Солимо за смаком і заправляємо салат томатно-майонезною заправкою.

Для прикраси можна використовувати томати, зелень або інші овочі. Робимо салат незвичайним, оформивши його у вигляді гірки з кубиків овочів і скумбрії, прикрашеної цибулею та перловкою.

Цей простий рецепт вишуканої закуски стане чудовим доповненням до будь-якого святкового столу. Він не тільки смачний, але й корисний, оскільки містить багато вітамінів і мінералів. Також він легко і швидко приготується, що особливо важливо, коли часу на приготування закуски небагато. Обов’язково спробуйте приготувати цей салат і ви будете приємно здивовані його смаком і виглядом!

Приготування

Приготування

Для приготування салату з консервованої скумбрії з яйцем потрібно мати наступні інгредієнти: консервована скумбрія, яйця, цибуля, морква, капуста, майонез, олія, сіль, чорний перець.

1. Починаємо приготування з того, що відкриваємо банку з консервованою скумбрією і відокремлюємо рибу від олії. Залишивши олію в банці, рибу розбираємо на шматочки.

2. Далі очищуємо моркву і цибулю, рахуючи, що моркву треба натерти на тертці, а цибулю мелко нашаткувати.

3. Капусту ми можемо нарізати на сіточку або дрібні соломки.

4. Яйця варимо твердо, потім охолоджуємо, очищуємо від шкаралупи і ріжемо на кубики.

5. Тепер беремо салатницю і починаємо складати салат. Першим шаром кладемо шматочки скумбрії, потім додаємо нашаткувану цибулю, потім моркву, і на кінець розкладаємо капусту. Кожен шар слід обов’язково солити і покривати майонезом.

6. Потім робимо ще один шар, викладаючи нашаткувану цибулю, потім марковку, потім кубики яєць, і на кінець розкладаємо капусту. Знову солимо і покриваємо майонезом.

7. Таким чином робимо всі необхідні шари, змішуючи інгредієнти в будь-якому порядку, однак не забуваємо солити і заправляти майонезом кожен шар.

8. Після того, як усі шари розкладені, прикрашаємо салат шматочками яєць і томатними кільцями. Залишену олію з консервів можна додати до олії для заправки.

9. Салат з консервованої скумбрії з яйцем готовий! Його можна подавати за столом і насолоджуватися його неповторним смаком.

Корисний салат з рибою і морською капустою

Корисний салат з рибою і морською капустою

Для приготування цього корисного салату з рибою і морською капустою нам знадобляться такі інгредієнти:

  • консервована скумбрія – 1 банка;
  • яйця – 3 шт;
  • морська капуста – 100 г;
  • морква – 1 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • оливкова олія – 2 ст. л.;
  • томатний кетчуп – 2 ст. л.;
  • майонез – за смаком;
  • сіль – за смаком.

Для початку очистимо моркву і цибулю. Моркву потім треба натерти на тертці. Яйця варимо окремо в солоній воді до готовності, потім охолоджуємо і нарізаємо кубиками.

Відокремлюємо морську капусту на окремі листочки і промиваємо під холодною водою. Цибулю нарізаємо кубиками. Консервовану скумбрію розбираємо на шматочки, звільняючи від кісточок.

У салатниці змішуємо морську капусту, моркву, цибулю, яйця та шматочки скумбрії. Додаємо олію, томатний кетчуп та майонез за смаком. Заправляємо салат цим соусом та додатково солимо за смаком.

Салат з рибою і морською капустою готовий! Покриваємо його пластиковою плівкою і залишаємо в холодильнику протягом 30-40 хвилин, щоб він настоявся і набрав справжній смак.

Якщо бажаєте, при подачі на стіл, салат можна прикрасити кількома шматочками скумбрії або тертим сиром. Обов’язково спробуйте цей салат – його смак приємно здивує вас!

Салат «Мімоза» на новий лад

Салат «Мімоза» на новий лад

Салат «Мімоза» – це класичний український страва, але якщо ви хочете спробувати його в новому варіації, спробуйте створити салат «Мімоза» з консервованою скумбрією та яйцем. Це смачний і оригінальний рецепт, який обов’язково здивує ваші рідних та гостей.

Для приготування салату «Мімоза» з консервованою скумбрією з яйцем, спочатку потрібно підготувати всі необхідні інгредієнти. Очистіть цибулю та моркву, наріжте їх кубиками або натріть на тертці. Відокреміть жовтки від білизни яєць.

У салатницю налійте воду та додайте кубики моркви, змішуємо і варимо до готовності. У пароварці варимо яйця до готовності, потім охолоджуємо їх у холодній воді. Потім очищуємо від шкаралупи і розділяємо жовтки від білків. Жовтки рубимо ножем на дрібні кубики, а білки натираємо на сіточку або рубимо ножем.

Консервовану скумбрію відкриваємо, виливаємо рідку олію і подаємо в салатницю. Додаємо нарізану цибулю і перемішуємо з іншими інгредієнтами. Заправляємо салат томатним соусом або олією з насінням гірчиці. Солимо за смаком та добавляємо спеції.

Салат «Мімоза» на новий лад готовий! Можна прикрасити його свіжими зеленню, крутонами або розсипати тертим сиром. Цей салат прийде до смаку як дорослим, так і дітям. Спробуйте його приготувати і насолоджуйтесь незвичайним поєднанням смаків!

Незвичайна заготівля на зиму

У зимовий період багато людей займаються заготівлею різних консервованих продуктів, адже це дозволяє зберегти корисні властивості і смак продуктів на тривалий час. Одним з таких цікавих варіантів є приготування салату з консервованої скумбрії з яйцем.

Для початку, потрібно підготувати всі необхідні інгредієнти. Інгредієнти, які можна консервувати, варто обирати свіжими і якісними. Скумбрію можна придбати вже готову в банці, але якщо є бажання, можна й самостійно приготувати консерви з риби. Для цього рибу розчистимо від чорних плівок, помісимо з сіллю та довгою перловкою і спокійною водою. Потім додамо порції риби в банки і заправляємо розігрітим томатним соусом.

Окрім скумбрії, для салату нам знадобиться також яйце. Його потрібно приготувати окремо, зануривши в киплячу воду на 8-10 хвилин. Після варіння охолодимо яйце у холодній воді і очистимо від шкаралупи. Яйця наріжемо кубиками.

Також додамо в салат терте моркву, яка не тільки додає колориту, але і корисних вітамінів. Для цього очистимо моркву від шкірки і натремо на тертці. Також можна додати нарізану цибулю, яка підсилить смак страви.

Усі інгредієнти змішуємо в салатниці, додаємо майонез або олію і заправляємо салат. Після цього все добре перемішуємо, щоб заправка рівномірно розподілилася по всій страві. Потім салат покриваємо кришкою і ставимо в холодильник на декілька годин, щоб всі смаки добре просочились.

Такий салат з консервованої скумбрії з яйцем стане чудовим варіантом для обіду або вечері. Він швидко і просто готується, а його смак залишиться незабутнім. Спробуйте приготувати цей салат і ви не пошкодуєте!