«Наша сила – в єдності. Разом ми переможемо» – Михайло Черняк

21 листопада заступник голови ХОДА взяв участь у заходах з нагоди Дня Гідності та Свободи.

Разом із представниками облдержадміністрації та Харківської обласної ради Михайло Черняк поклав квіти до монумента Тарасові Шевченку в Харкові. Саме тут, біля Тараса, традиційно збиралися активісти Харківського Євромайдану.

«Сьогодні дійсно свято – День Гідності та Свободи. Адже ми це відстояли разом, вибороли – саме та маса людей, які є небайдужими, відповідальними. Сьогодні ми говоримо про те, що курс нашої держави – він уже незмінний», – наголосив Михайло Черняк.

Він також відзначив, що цього року ми святкуємо 30-річчя Незалежності України. І з цих 30 років уже 7 років у нашій країні йде війна.

 «Майже третину від нашого терміну незалежності ми виборюємо та підтверджуємо свою самоідентифікацію. Що ми є єдина, потужна, незалежна держава. Чи легко це дається? Безумовно, складно. Але все ж таки я переконаний та вірю, що разом ми все переможемо. Наша сила – в єдності, в цілісності», – сказав заступник голови ХОДА.

Нагадаємо, в заході до Дня Гідності та Свободи, який відбувся перед будівлею Харківської ОДА, взяв участь керівник ХОДА Олександр Скакун.

Джерело: Харківська обласна державна адміністрація