У Лозовій капітально оновлять сквер Афганців

У сквері встановлять нові лави, висадять дерева та відновлять асфальт.

Містяни зауважили, оновлення скверу справді потрібні, бо капітально його не ремонтували з будівництва, у 1996 році.

 «Тут же ноги і руки можна зламати. Обов’язково треба (оновлювати сквер). Дітки гуляють, мами молоді. Обов’язково треба. Стариків скільки. Робіть, так. Лавочки шоб були з цими… щоб людина могла обпертися, це ж незручно і воно вже віджило своє», – Галина, лозівчанка.

«Скамейки поменять можно – оченьнекрасивые. Асфальт тут тоже уже не очень красивый. Ну, вообще пам’ятник надо как-то обновить», – Тетяна, лозівчанка.

У сквері планують встановити 20 нових лавочок. Відновлять асфальт на доріжках,посадять дерева, замінять  урни. Пам’ятний знак облицюють  рожевим гранітом, замість старої плитки, розповів проектант Олег Внуков.

«Облагородится существующая памятная плита,и добавится еще памятная плита с именами погибших воинов-интернационалистов. Поменяется покрытие,облагородятся клумбы», – Олег Внуков, проектант.

Сам пам’ятник замінювати не будуть, його лише відремонтують та пофарбують. Реконструкцію у сквері  керівники міста вирішили провести на прохання воїнів-інтернаціоналістів. Скільки грошей на це піде з міського бюджету поки не зрозуміло, наголосив проектант.

«Когда будет готова вся проектная документация, тогда будем знать уже всю суму», – Олег Внуков, проектант.

Закінчити ремонтні роботи планують до середини  серпня.