Нова сцена у Лозовій – артистам стане зручніше

У Лозовій встановлюють нову сцену біля міського Палацу культури. Конструкція споруди буде мобільною.

У Лозовій встановлюють нову сцену. Вона буде більшою, ніж стара, зазначає директор міського Палацу культури Андрій Вялков. Збирати нову сцену легше та швидше. Щоб встановити дах тепер не потрібно визивати автокран, дах збирається на сцені, а потім підіймається угору.

 «Здесь будут дополнительные башни под аппаратуру, которую можно делать система подвеса, что б не просто ставить колоночки на какой-то подиум, а поднимать их высоко вверх. И, плюс, дополнительные боковые порталы для LED-экранов, то есть, можно будет с боку вешать экраны размером 4 на 3 метра с одной и другой стороны», – директор міського Палацу культури Андрій Вялков. 

У нової сцени з’явиться лаштунки та невеликий критий павільйон, де артисти зможуть чекати своєї черги на виступ. Раніше виступаючим доводилося чекати під відкритим небом. Конструкція сцени мобільна. Її збиратимуть та розбиратимуть до свят у місті. Наразі, це займає дві доби, але надалі сцену збиратимуть за один день.

Встановлюють і невеликий павільйон. Його також планують використовувати під час концертів та свят у місті.

 «Это будет павильон так называемый. Его размеры: 10 на 6 глубина и 4 высота. Он собирается, там тоже все на лебедках. В принципе, 4-6 человек, когда уже научатся, будут знать всю конструкцию, я думаю, часа за 4 они его соберут. В принципе, до 5 часов его можно собрать, это с учетом, что там будут банерные сетки», – директор міського Палацу культури Андрій Вілков.   

Вже восени цей павільйон помандрує до Харкова на фестиваль.

Загалом, на обновки витратили більше мільйону гривень.