У Лозовій чоловік застрелився при затриманні

У Лозовій чоловік вистрілив собі у голову під час затримання. Інцидент трапився у ніч на 22 грудня. За інформацію начальника Лозівського відділу поліції Миколи Пономаря, перед цим порушник намагався пограбувати квартиру.

Правоохоронців викликала жителька 18 будинку на 3 мікрорайоні. Жінка розказала, чула дивні звуки у під’їзді, а вічко у її дверях заклеїли. Коли поліція приїхала на виклик, з під’їзду вибіг чоловік та кілька разів вистрілив, розповів Микола Пономар. Стрілок почав тікати, а коли зрозумів, що бігти нікуди – вистрілив собі у голову, припускають правоохоронці. Куля пройшла навиліт, – порушник помер у лікарні.  Начполіції зазначив, померлий стріляв металевими кульками з травматичного пістолету, поліція зброю не застосовувала.
Вже у лікарні, в особистих речах нападника знайшли відмички для дверних замків, ніж та рукавиці. Правоохоронці встановили, чоловік раніше вже притягувався за подібні злочини, вдома у нього виявили ноутбуки, картки та телефони, власників визначають.
Микола Пономар зазначив, чоловік попередньо прослідкував, щоб господарів вдома не було. Він визначив це за квитанцією у дверях. Ввечері він перевірив, що за день платіжку з дверей не виймали, отже господарів вдома не було. Микола Пономар звернувся до лозівчан з проханням попереджувати сусідів перед дальніми від’їздами, щоб ті забирали квитанції.