У Лозовій бюджетники до Нового року отримають зарплати, а дехто і премії +vd

Лозівські бюджетники до Нового року отримають зарплати, а деякі ще й премії. Гроші на це розподілили депутати на сесії міськради 12 грудня. 

Кошти на виплати для медиків, освітян та працівників профтехосвіти  Лозової  виділили на обласній сесії 8 грудня. З обласного та державного бюджетів для міста надійшло додатково 25 мільйонів гривень.6 мільйонів державної субвенції підуть на зарплати медикам, майже 9 мільйонів обласної дотації – на зарплату і енергоносії освітянам та працівникам профтехосвіти, повідомила головний фінансист міста Тетяна Мосенцева.

Понад 1 мільйон 100 тисяч гривень з державного бюджету виділили на придбання 2 квартир для сімей загиблих бійців АТО та військових, які стали інвалідами І- ІІ групи, під час проходження служби на Сході України.

Добиватися грошей для Лозової допомагав народний депутат Анатолій Гіршфельд. Спільна робота обранця, обласної та місцевої рад допомогла освітянам, медикам та працівникам профтехосвіти зустріти Новий рік із зарплатнею, зазначив перший заступник Лозівського міського голови Олександр Жидков.

Грошей, які надійшли з області, вистачить для того, щоб повністю ліквідувати незабезпеченість по медицині, освіті та профтехосвіті до кінця року та виплатити молодшому персоналу премії, зазначив Олександр Жидков. 

         {youtube}OwkOQSsf6bQ{/youtube}